LEGO Darth Vader hjelm 75304

Ikonisk utstillingsmodell av Darth Vaders hjelm

lego 75304 darth vader hjelm
 • 834 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75304 SKU

Med samlermodellen LEGO Star Wars Darth Vader hjelm (75304) kan du bygge en hyllest til den mørke Sith-lorden. Engasjer deg i en utfordrende byggeprosess, og gjenopplev klassiske scener fra Star Wars-sagaen mens du bygger den ikoniske, detaljerte hjelmen av LEGO elementer. Designet for utstilling. Modellen av Darth Vaders hjelm har en kompakt størrelse og leveres med …

Les mer...

Priser LEGO Darth Vader hjelm 75304

Proshop.no Proshop.no -43% 601 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -10% 949 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -10% 949 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Darth Vader hjelm 75304

Med samlermodellen LEGO Star Wars Darth Vader hjelm (75304) kan du bygge en hyllest til den mørke Sith-lorden. Engasjer deg i en utfordrende byggeprosess, og gjenopplev klassiske scener fra Star Wars-sagaen mens du bygger den ikoniske, detaljerte hjelmen av LEGO elementer.

Designet for utstilling
Modellen av Darth Vaders hjelm har en kompakt størrelse og leveres med en sokkel med navneplate på. Til sammen gir det en slående utstillingsmodell som passer både hjemme og på kontoret. Og i mai 2021 kommer det enda en ny bygge- og utstillingshjelm i LEGO Star Wars serien: Speidersoldathjelm (75305).

En spesiell gaveidé
Dette kvalitetssettet er en del av en serie med LEGO Star Wars byggesett for voksne. Det er flott som gave til deg selv, en Star Wars-fan, erfarne LEGO byggere og alle som setter pris på gøyale og kreative utfordringer.

 • Ta en pause fra en hektisk hverdag med dette LEGO Star Wars byggesettet for samlere (75304), hvor du kan gjenskape hver minste detalj på den onde Sith-lorden Darth Vaders hjelm.
 • Mens du bygger den ikoniske hjelmen til Darth Vader av LEGO klosser, kan du gjenoppleve klassiske og minneverdige scener fra Star Wars-sagaen. Plasser hjelmen på utstillingssokkelen med navneplate, og få en imponerende utstillingsmodell.
 • Settet er en del av en samlerserie med byggbare LEGO Star Wars hjelmmodeller som kan stilles ut – og i mai 2021 kommer Speidersoldathjelm (75305), så følg med!
 • Settet består av 834 deler og byr på en utfordrende og engasjerende byggeopplevelse. Det er perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til Star Wars-entusiaster, erfarne LEGO byggere og hobbybyggere.
 • Den byggbare Darth Vader-hjelmmodellen er 20 cm høy, 15 cm bred og 14 cm dyp, og selv om størrelsen er beskjeden, er den et flott blikkfang.
 • Ønsker du å kjøpe settet til en stor fan av Star Wars som ikke er vant til LEGO modellbygging? Null problem. Settet inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør det mulig å bygge med en jedis selvtillit.
 • Dette LEGO Star Wars settet for voksne er en del av en kvalitetsserie med gøyale byggesett som er utviklet for deg som er glad i kreative hobbyprosjekter.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge bransjestandarder som gjør at de sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • LEGO klosser og deler testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene på jordkloden (og i galakser langt, langt borte!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Darth Vader hjelm
SKU
75304
EAN
5702016914498
UPC
673419340854
Deler
834
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
1 050 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.