LEGO Speidersoldathjelm 75305

Flott utstillingsmodell av en speidersoldathjelm

lego 75305 speidersoldathjelm
 • 471 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75305 SKU

Bygg en speidersoldathjelm (75305) for å teste byggeferdighetene dine og minnes episke Star Wars-scener. Dette avanserte LEGO Star Wars byggesettet byr på en gøyal, kreativ og avstressende opplevelse, hvor du gjenskaper hver detalj i hjelmens design på vakkert vis med LEGO klosser. Bygg og vis fram. Denne Star Wars-samlermodellen inkluderer en sokkel med navneplate og er …

Les mer...

Priser LEGO Speidersoldathjelm 75305

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 811 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Speidersoldathjelm 75305

Bygg en speidersoldathjelm (75305) for å teste byggeferdighetene dine og minnes episke Star Wars-scener. Dette avanserte LEGO Star Wars byggesettet byr på en gøyal, kreativ og avstressende opplevelse, hvor du gjenskaper hver detalj i hjelmens design på vakkert vis med LEGO klosser.

Bygg og vis fram
Denne Star Wars-samlermodellen inkluderer en sokkel med navneplate og er et flott blikkfang enten du stiller den ut hjemme eller på kontoret. Og i mai 2021 kommer det enda en ny bygge- og utstillingshjelm i LEGO Star Wars-serien: Darth Vader hjelm (75304).

En galakse full av gaver
Dette kvalitetssettet er en del av en spennende serie med LEGO Star Wars byggesett for voksne. Det er flott som gave til deg selv, Star Wars-fans, erfarne LEGO byggere og alle voksne med sans for utfordrende Lag det selv-prosjekter.

 • Ta en pause fra hverdagen, og test byggeferdighetene dine med denne fantastisk detaljerte, klossebygde LEGO versjonen av en Star Wars speidersoldathjelm (75305).
 • Speidersoldathjelmens karakteristiske utseende gjenskapes på ekte LEGO vis og vekker minner om scener fra Star Wars-sagaen. En sokkel med navneplate kompletterer den flotte utstillingsmodellen.
 • Kvalitetssettet er en del av en samlerserie med byggbare LEGO Star Wars hjelmmodeller som kan stilles ut – og i mai 2021 kommer Darth Vader hjelm (75304), så følg med!
 • Settet består av 471 deler og byr på en utfordrende byggeopplevelse. Det er flott som bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til alle fans av Star Wars, erfarne LEGO byggere og hobbybyggere.
 • Den byggbare modellen er 18 cm høy, 11 cm bred og 12 cm dyp, og selv om størrelsen er beskjeden, er den et flott blikkfang.
 • Ønsker du å kjøpe dette imponerende settet til en som samler på Star Wars-memorabilia, men som ikke er vant til LEGO bygging? Null problem. Settet inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør det lett å gyve løs på oppgaven med selvtillit.
 • LEGO Star Wars samlersett som er utviklet for voksne som deg, som elsker Star Wars og liker å drive med kreative byggeprosjekter på fritiden.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er kompatible og festes godt til hverandre hver gang.
 • For å sikre at LEGO komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Speidersoldathjelm
SKU
75305
EAN
5702016914504
UPC
673419340861
Deler
471
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.