LEGO R2-D2 75308

LEGO Star Wars bygge- og utstillingsmodell av R2-D2 for samlere

LEGO 75308 R2-D2
 • 2314 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75308 SKU

Selv folk som ikke er store Star Wars-fans vil kjenne igjen den søte droiden R2-D2. Denne droiden har stjålet mange menneskers hjerter. For å feire 50-årsjubileet til Lucasfilm, filmselskapet bak Star Wars-filmene, har LEGO gitt ut en ny versjon av R2-D2. Full av autentiske detaljer, er denne modellen laget for å bli beundret igjen og igjen. …

Les mer...

Priser LEGO R2-D2 75308

LEGO.com LEGO.com -11% 2 549 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO R2-D2 75308

Selv folk som ikke er store Star Wars-fans vil kjenne igjen den søte droiden R2-D2. Denne droiden har stjålet mange menneskers hjerter. For å feire 50-årsjubileet til Lucasfilm, filmselskapet bak Star Wars-filmene, har LEGO gitt ut en ny versjon av R2-D2.

Full av autentiske detaljer, er denne modellen laget for å bli beundret igjen og igjen. LEGO R2-D2 leveres med stativ og informasjonskort. Så du kan gjøre LEGO 75308 til et ekte blikkfang hjemme eller på kontoret.

Beundre detaljene

LEGO 75308 er full av morsomme og fantastiske detaljer. En av de mest imponerende detaljene er Luke Skywalkers skjulte lyssverd. Det ikoniske sverdet er gjemt i et rom inne i hodet til R2-D2.

I tillegg kan hodet rotere, de uttrekkbare dørene foran på modellen kan åpnes og modellen har et uttrekkbart midtben. Hvis du trekker tilbake dette mellombenet, kan du kjøre droiden. Det er også et periskop som kan heves. På den måten kan R2-D2 alltid holde øye med alt.

En kompleks struktur for nybegynnere

Ny i LEGO ennå og bekymret for at R2-D2 er litt for høy? Du trenger ikke være det. Dette LEGO-settet kommer med klare og enkle instruksjoner slik at selv voksne med lite byggeerfaring kan sette det sammen.

De 2315 delene vil gi deg mange timer med byggeglede. Etterpå kan du nyte denne fantastiske modellen igjen og igjen. R2-D2 er omtrent 31 cm høy, 20 cm bred og 15 cm dyp. Den er garantert et blikkfang uansett hvor du plasserer den.

Del av et omfattende LEGO Star Wars-univers

LEGO har laget LEGO Star Wars-sett siden 1999. Alle slags ikoniske figurer og kjøretøy fra filmene har allerede blitt omgjort til små klosser. Noen høydepunkter i samlingen er Millennium Falcon, en A-Wing Starfighter og Imperial TIE Fighter. Som Star Wars-fan kan du sette sammen ditt eget Star Wars-univers.

Alle modellene byr på mange timer med byggeglede og mye spilletid i etterkant. De er flotte å vise frem, men de mange detaljene og mulighetene gjør dem også morsomme å lage dine egne Star Wars-eventyr med. Denne samlermodellen av R2-D2 er et must. Hvor skal du plassere denne søte droiden?

 • Bygg og vis fram denne fantastisk detaljerte LEGO klossemodellen fra mai 2021. Settet inkluderer R2-D2 (75308), en ikonisk figur fra Star Wars-sagaen.
 • Modellen har autentiske funksjoner som midtbenet som kan trekkes opp, hodet som kan snurre rundt, uttrekkbare frontluker, et justerbart periskop og en lyssabel som ligger skjult i et rom i droidens hode.
 • Inkluderer en byggbar utstillingssokkel med informasjonsskilt, LEGO Star Wars LEGO figur av R2-D2 og en spesiell LEGO kloss som markerer 50-årsjubileet til Lucasfilm.
 • Dette kvalitetssettet er en del av en serie med LEGO Star Wars bygge- og utstillingsmodeller for voksne.
 • Settet består av 2315 deler og byr på en utfordrende og engasjerende byggeopplevelse. Det er flott som bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til alle Star Wars-tilhengere og LEGO Star Wars entusiaster.
 • Den klossebygde R2-D2 samlermodellen er 31 cm høy, 20 cm bred og 15 cm dyp og er et imponerende blikkfang enten du plasserer den hjemme eller på jobben.
 • Ønsker du å kjøpe dette settet til en som samler på Star Wars-memorabilia, men som ikke er vant til LEGO bygging? Null problem. Settet inkluderer brukervennlige instruksjoner som gjør det lett å gyve løs på den komplekse oppgaven med selvtillit.
 • LEGO Star Wars samlersett for voksne er utviklet for hobbybyggere som liker å bygge avanserte, gøyale modeller for å slappe av og bruke kreativiteten sin.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det sikrer at de alltid er kompatible, lette å sette sammen og festes godt til hverandre.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO R2-D2
SKU
75308
EAN
5702016914191
UPC
673419340953
Deler
2314
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
2 850 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.