LEGO Republikkens kampskip 75309

Den frste byggbare UCS-modellen av et av republikkens kampskip

lego 75309 republikkens kampskip
 • 3292 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75309 SKU

Denne Ultimate Collector Series bygge- og utstillingsmodellen av et av republikkens kampskip (75309) vekker til live minner om det episke slaget ved Geonosis fra Star Wars: The Clone Wars. Autentisk og spektakulær LEGO modell av kanonskipet LAAT, med pilotcockpiter, roterbare, kuleformede kanontårn, to kanoner øverst, superlange vinger, sider og bakluke som kan åpnes, og detaljert …

Les mer...

Priser LEGO Republikkens kampskip 75309

LEGO.com LEGO.com -6% 4 299 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Republikkens kampskip 75309

Denne Ultimate Collector Series bygge- og utstillingsmodellen av et av republikkens kampskip (75309) vekker til live minner om det episke slaget ved Geonosis fra Star Wars: The Clone Wars. Autentisk og spektakulær LEGO modell av kanonskipet LAAT, med pilotcockpiter, roterbare, kuleformede kanontårn, to kanoner øverst, superlange vinger, sider og bakluke som kan åpnes, og detaljert interiør.

Førstevalget til LEGO fans
LEGO fans har stemt for at denne byggbare modellen skal bli et Ultimate Collector Series sett. Modellen inkluderer en utstillingssokkel med informasjonsskilt og LEGO minifigurer av en klonekommandør og Mace Windu. De medfølgende trinnvise instruksjonene gir en engasjerende, utfordrende, gøyal og kreativ byggeprosess.

Imponerende gave
Dette førsteklasses settet er en del av en serie med LEGO Star Wars byggesett for voksne. Settet passer perfekt som en ekstra spesiell gave til deg selv, Star Wars-fans og alle LEGO fans du kjenner.

 • Gled deg til en byggeopplevelse av høy kvalitet med den første Ultimate Collector Series versjonen av et av republikkens kampskip (75309) noensinne. Modellen er en tro kopi av kampskipene i slaget ved Geonosis i Star Wars: The Clone Wars.
 • Denne bygge- og utstillingsmodellen har masse autentiske detaljer, inkludert to pilotcockpiter, roterbare, kuleformede kanontårn, to kanoner, superlange vinger og sider og bakluke som kan åpnes.
 • Utstillingssokkelen har et informasjonsskilt og plass til LEGO Star Wars minifigurer av en klonekommandør med blaster og Mace Windu med lyssabel.
 • I en nettavstemning stemte LEGO fans for at Star Wars Republikkens kampskip skulle bli vårt neste UCS-sett (Ultimate Collector Series). Så her får dere det!
 • Dette førsteklasses settet byr på en engasjerende og morsom byggeutfordring og passer perfekt som bursdags- eller høytidsgave til deg selv, engasjerte Star Wars fans eller lidenskapelige LEGO byggere.
 • Denne LEGO Star Wars samlermodellen er 33 cm høy, 68 cm lang og 74 cm bred, inkludert sokkel.
 • Byggesettet består av 3292 deler og inkluderer illustrerte, trinnvise instruksjoner som gjør at selv Star Wars fans som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser, lykkes med avanserte byggemodeller.
 • Dette LEGO Star Wars settet for voksne er en del av en serie med byggesett utviklet for deg som er glad i å drive med praktiske og kreative hobbyprosjekter på fritiden.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er ensartede og kompatible, sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • LEGO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Republikkens kampskip
SKU
75309
EAN
5702016914573
UPC
673419340144
Deler
3292
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
4 550 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.