LEGO Duell på Mandalore 75310

Kampsett inspirert av Star Wars: The Clone Wars

lego 75310 duell pa mandalore
 • 147 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75310 SKU

Unge fans kan gjenskape spennende action fra Star Wars: The Clone Wars med det bærbare og byggbare lekesettet Duell på Mandalore (75310). Settet inkluderer en LEGO klossebygd trone med en hemmelig skuff med en blasterpistol, et dekorativt scenario med vinduselement som kan dyttes ut – perfekt når man vil kaste en LEGO minifigur gjennom det! …

Les mer...

Priser LEGO Duell på Mandalore 75310

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 310 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Duell på Mandalore 75310

Unge fans kan gjenskape spennende action fra Star Wars: The Clone Wars med det bærbare og byggbare lekesettet Duell på Mandalore (75310). Settet inkluderer en LEGO klossebygd trone med en hemmelig skuff med en blasterpistol, et dekorativt scenario med vinduselement som kan dyttes ut – perfekt når man vil kaste en LEGO minifigur gjennom det! Det mandalorianske hvelvet hvor Darth Maul kan sperres inne, faller garantert i smak hos barn.

Spennende kamper
Settet inneholder LEGO minifigurer av Ahsoka Tano med to lyssabler og Darth Maul med dobbel lyssabel for actionfylte dueller. En super gaveidé til unge fans av Star Wars: The Clone Wars. Inkluderer trinnvise instruksjoner som gir selv LEGO nybegynnere en positiv og morsom byggeopplevelse.

Slående byggeleker for barn
LEGO konsernet har laget ikoniske romskip, fartøy, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars universet helt siden 1999. LEGO Star Wars har blitt konsernets mest populære tema og inkluderer et bredt utvalg av gøyale sett som faller i smak hos både kreative barn og voksne.

 • Barn kan gjenskape episke lyssabel-dueller fra Star Wars: The Clone Wars og finne på sine egne actionfylte fortellinger med settet Duell på Mandalore (75310).
 • Iscenesett spennende kamper med LEGO minifigurer av Ahsoka Tano med to lyssabler og Darth Maul med sin doble lyssabel.
 • Inkluderer en byggbar trone med hemmelig skuff som inneholder en blasterpistol, et dekorativt scenario med vinduselement som kan dyttes ut, og et mandaloriansk hvelv med plass til en LEGO minifigur.
 • Denne byggeleken passer perfekt for lek alene eller sammen med andre og er flott som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til kreative barn fra sju år og oppover, som liker Star Wars: The Clone Wars.
 • Tronen er 8 cm høy, 8 cm bred og 7 cm dyp. Det kompakte settet får lett plass i sekken og kan tas med overalt for lek og moro.
 • Vurderer du å kjøpe det 147-deler store settet til noen som ikke har bygd med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder illustrerte, trinnvise instruksjoner som gir ferske byggere god mestringsfølelse.
 • Det finnes spennende LEGO Star Wars sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de autentiske konstruksjonsmodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Derfor er klossene lette å sette sammen til solide modeller, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Duell på Mandalore
SKU
75310
EAN
5702016914207
UPC
673419340960
Deler
147
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.