LEGO Imperiets panserkjøretøy 75311

Spektakulrt transportkjrety fra Star Wars: The Mandalorian, sesong 2

lego 75311 imperiets panserkjoretoy
 • 478 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75311 SKU

Barn kan gjenskape spennende kampaction fra Star Wars: The Mandalorian, sesong 2 og finne på egne historier med denne byggbare modellen av Imperiets panserkjøretøy (75311). Modellen er full av autentiske funksjoner som stimulerer til lek, inkludert to knotteskytere foran, et roterende kanontårn bak med to knotteskytere, cockpit til LEGO minifigur, enkel tilgang til kabinen med …

Les mer...

Priser LEGO Imperiets panserkjøretøy 75311

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Imperiets panserkjøretøy 75311

Barn kan gjenskape spennende kampaction fra Star Wars: The Mandalorian, sesong 2 og finne på egne historier med denne byggbare modellen av Imperiets panserkjøretøy (75311). Modellen er full av autentiske funksjoner som stimulerer til lek, inkludert to knotteskytere foran, et roterende kanontårn bak med to knotteskytere, cockpit til LEGO minifigur, enkel tilgang til kabinen med plass til to LEGO minifigurer, utkikkspunkt og ammunisjonsrom.

Dramatiske konflikter<br/
> Settet inneholder LEGO minifigurer av Greef Karga, to stormsoldater og en artilleri-stormsoldat som lanseres i august 2021, inkludert tøffe våpen og tilbehørselementer som gir actionfylt lek. Enkle instruksjoner følger med, og gjør at også LEGO nybegynnere får en gøyal byggeopplevelse.

Fantastiske byggeleker
LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, fartøy, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars universet helt siden 1999. LEGO Star Wars er nå konsernets mest populære tema og inkluderer et bredt utvalg av gavesett til fans i alle aldre.

 • Unge fans av Star Wars: The Mandalorian kan iscenesette actionfylte kamper mellom Greef Karga og stormsoldater med denne LEGO klossemodellen av Imperiets panserkjøretøy (75311) fra sesong 2.
 • Inkluderer LEGO minifigurer av Greef Karga med blasterpistol, to stormsoldater med blastere og en artilleri-stormsoldat som lanseres i august 2021 og er utstyrt med bombekaster og ryggsekk-element.
 • Den byggbare panserkjøretøymodellen har fire skytere, inkludert to på det roterende kanontårnet bak,to utfellbare blasterkanoner (kan ikke skyte), cockpit til LEGO minifigur og kabin med plass til to LEGO minifigurer.
 • Dette LEGO Star Wars kjøretøyet inspirerer til kreativ lek med et utkikkspunkt (med luke som kan åpnes) med plass til en minifigur, samt ammunisjonsrom som kan åpnes.
 • Barn kan leke med dette flotte byggesettet alene eller sammen med andre. Det er perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til kreative barn fra åtte år og oppover.
 • Imperiets panserkjøretøyer 8 cm høyt, 19 cm langt og 10 cm bredt og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom hvert lekeoppdrag.
 • Vurderer du å kjøpe dette 478 deler store settet til en ung Star Wars fan som ikke har bygd med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder illustrerte, trinnvise instruksjoner som lar dem bygge på egen hånd.
 • LEGO Star Wars sett gir barn (og voksne fans) muligheten til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på gøyale og kreative historier selv eller bygge og stille ut de flotte samlermodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det betyr at de er kompatible, sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • LEGO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller krevende, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Imperiets panserkjøretøy
SKU
75311
EAN
5702016914214
UPC
673419340977
Deler
478
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.