LEGO Boba Fetts stjerneskip 75312

Leke- og utstillingsmodell av Boba Fetts knotteskytende stjerneskip

lego 75312 boba fetts stjerneskip
 • 593 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75312 SKU

Fans av Star Wars: The Mandalorian kan iscenesette spennende dusørjeger-oppdrag og kamper med denne stilige LEGO klosseversjonen av Boba Fetts stjerneskip (75312). Modellen har et håndtak som gjør den lett å fly med, en cockpit til en LEGO minifigur, roterende vinger, to knotteskytere og to doble, roterende blasterkanoner (de kan ikke skytes med). Dette kvalitetssettet …

Les mer...

Priser LEGO Boba Fetts stjerneskip 75312

Proshop.no Proshop.no -24% 479 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 599 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 630 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Boba Fetts stjerneskip 75312

Fans av Star Wars: The Mandalorian kan iscenesette spennende dusørjeger-oppdrag og kamper med denne stilige LEGO klosseversjonen av Boba Fetts stjerneskip (75312). Modellen har et håndtak som gjør den lett å fly med, en cockpit til en LEGO minifigur, roterende vinger, to knotteskytere og to doble, roterende blasterkanoner (de kan ikke skytes med). Dette kvalitetssettet inkluderer også LEGO minifigurer av Boba Fett og mandalorianeren med våpen, samt en karbonittkloss som får plass i et eget romom bord på stjerneskipet.

Lek og vis fram
Settet inkluderer også et transportkjøretøy som brukes til å forflytte stjerneskipet og også som sokkel, så barn kan stille ut den tøffe byggeleken i loddrett flypositur. Inneholder enkle instruksjoner som gjør at også LEGO nybegynnere får en positiv byggeopplevelse.

En galakse full av glede
LEGO konsernet har laget klosseversjoner av Star Wars stjernejagere, kjøretøy, fartøy, steder og figurer siden 1999. LEGO Star Wars temaet har blitt utrolig populært og inkluderer byggesett som passer perfekt som gaver til fans i alle aldre.

 • Barn kan gjenskape kampscener fra Star Wars: The Mandalorian, sesong 2, og også finne på egne dusørjegeroppdrag med denne tøffe LEGO klosseversjonen av Boba Fetts stjerneskip (75312).
 • Inkluderer LEGO minifigurer av Boba Fett med blaster og mandalorianeren med blasterrifle, et beskar-spyd og en karbonittkloss for mange kreative lekemuligheter.
 • Stjerneskipet har et håndtak som gjør det lett å fly med, en cockpit til en LEGO minifigur, roterende vinger, to knotteskytere og to doble, roterende blasterkanoner (de kan ikke skytes med) og et rom til karbonittklossen.
 • Settet inkluderer også et transportkjøretøy som brukes til å forflytte stjerneskipet på bakken under lek, og som dessuten fungerer som sokkel så modellen kan stilles ut i loddrett flypositur.
 • Lek alene eller sammen med flere med dette byggbare lekesettet som passer perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til trendinteresserte barn fra ni år og oppover.
 • Stjerneskipet er 8 cm høyt, 20 cm langt og 20 cm bredt. Den imponerende modellen vil garantert imponere barnas venner.
 • Leter du etter en flott byggeleke til et barn som ikke har bygd LEGO sett før? Dette Star Wars settet består av 593 deler og inkluderer trinnvise instruksjoner som lar barn bygge alene og med en jedis selvtillit.
 • Det finnes et LEGO Star Wars sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de autentiske, klossebygde modellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Derfor er klossene lette å sette sammen til solide modeller.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Boba Fetts stjerneskip
SKU
75312
UPC
673419340601
Deler
593
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.