LEGO AT-AT 75313

Spektakulr LEGO Star Wars bygge- og utstillingsmodell av en AT-AT

lego 75313 at at
 • 6785 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75313 SKU

Dette er AT-AT-walkeren (75313) som alle LEGO Star Wars fans har ventet på. Denne episke Ultimate Collector Series bygge- og utstillingsmodellen har bein og hode som kan settes i ulike posisjoner, kanoner med realistisk rekyl, roterende kanoner, bombeluke og en krok som festes til Luke Skywalkers line – akkurat som i slaget om Hoth. Med plass …

Les mer...

Priser LEGO AT-AT 75313

Proshop.no Proshop.no -19% 8 131 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 10 000 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO AT-AT 75313

Dette er AT-AT-walkeren (75313) som alle LEGO Star Wars fans har ventet på. Denne episke Ultimate Collector Series bygge- og utstillingsmodellen har bein og hode som kan settes i ulike posisjoner, kanoner med realistisk rekyl, roterende kanoner, bombeluke og en krok som festes til Luke Skywalkers line – akkurat som i slaget om Hoth.

Med plass til Imperiets hærstyrker
AT-AT er 62 cm høy og kan åpnes, slik at du kan se det detaljerte interiøret. Det er plass til 40 LEGO minifigurer i kroppen (General Veers og Luke Skywalker er to av til sammen ni minifigurer i settet), fire speedersykler (det følger med to) og en tung E-Web repeterblaster. Hodet/cockpiten har sete til to LEGO minifigurer og plass til en til. Navneplaten er prikken over i-en på denne flotte utstillingsmodellen.

En super gave
Dette LEGO Star Wars samlersettet for voksne passer som en spesiell gave til deg selv, Star Wars-fans og alle som liker avanserte LEGO modeller. Det inkluderer tydelige instruksjoner som gjør byggeprosessen til en morsom og engasjerende opplevelse.

 • Bygg og still ut den aller første LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versjonen av en AT-AT (75313) fra slaget om Hoth i filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake.
 • Inkluderer LEGO Star Wars minifigurer av General Veers, Luke Skywalker, en snøsoldatkommandør, fire snøsoldater og to AT-AT-førere. Inkluderer også en informasjonsplate som er en fin avslutning på et flott blikkfang.
 • Denne episke, byggbare modellen har bein og hode som kan settes i ulike posisjoner, luker som kan åpnes, kanoner med realistisk rekyl, roterende kanoner, bombeluke og en krok som festes til Luke Skywalkers line.
 • AT-AT har paneler som kan tas av for adgang til interiøret.
 • Det er plass til 40 LEGO minifigurer i kroppen, fire speedersykler (to følger med) og en tung E-Web repeterblaster.
 • Settet består av 6785 deler og byr på en avansert og givende byggeopplevelse. Modellen er flott som bursdags- eller høytidsgave til deg selv, Star Wars entusiaster og erfarne LEGO byggere.
 • Modellen er 62 cm høy, 69 cm lang og 24 cm bred, og dette LEGO Star Wars UCS-settet er et spektakulært blikkfang uansett hvor du plasserer det.
 • Er du en Star Wars fan som ikke er vant til å bygge LEGO sett? Null problem. Settet inkluderer tydelige instruksjoner som gjør at du kan bygge hele denne komplekse modellen, trinn for trinn.
 • LEGO Star Wars samlersett for voksne er utviklet for kresne hobbybyggere som liker å bygge gøyale modeller for å slappe av og bruke kreativiteten sin.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som gjør at de alltid er kompatible, lette å sette sammen og festes godt til hverandre.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller krevende, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO AT-AT
SKU
75313
UPC
673419340618
Deler
6785
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
10 000 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.