LEGO Angrepsfergen The Bad Batch 75314

Legg ut p Bad Batch-kloneoppdrag i en byggbar angrepsferge

LEGO 75314 Angrepsfergen The Bad Batch - 20210506
 • 969 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75314 SKU

Både gamle og nye Star Wars-fans kan ha det gøy med dette siste LEGO Star Wars-tilskuddet. LEGO Bad Batch Shuttle fra Star Wars: The Bad Batch er en imponerende angrepsskyttel laget av 969 klosser. Designet er veldig detaljert, slik at du virkelig kan fordype deg i en verden av Bad Batch-kloner. Kjøretøyet har justerbare vinger, fjærbelastede …

Les mer...

Priser LEGO Angrepsfergen The Bad Batch 75314

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Angrepsfergen The Bad Batch 75314

Både gamle og nye Star Wars-fans kan ha det gøy med dette siste LEGO Star Wars-tilskuddet. LEGO Bad Batch Shuttle fra Star Wars: The Bad Batch er en imponerende angrepsskyttel laget av 969 klosser. Designet er veldig detaljert, slik at du virkelig kan fordype deg i en verden av Bad Batch-kloner.

Kjøretøyet har justerbare vinger, fjærbelastede våpen og flere speedere. LEGO 75314 inkluderer også fem Bad Batch klone minifigurer og en Gonk Droid figur. Dette settet er et flott tillegg til enhver Star Wars-samling eller en flott første start på en ny samling.

For barn og voksne

LEGO Bad Batch Shuttle er designet for å være det perfekte settet for alle så unge som 9 år. Settet kommer med klare byggeinstruksjoner, som gjør det enkelt selv for folk uten LEGO-erfaring å sette sammen angrepsfergen. Dette gjør LEGO 75314 til en ideell gave til enhver Star Wars- eller LEGO-fan.

Du kan gjenskape historiene til Star Wars: The Bad Batch i detalj eller finne opp dine egne historier med disse spennende karakterene og ekstraordinære skyttelbusser. Og når du ikke leker med den på en stund, ser skyttelen, som er omtrent 20 centimeter høy, 25 centimeter lang og 13 centimeter bred, flott ut på rommet ditt.

En utvidelse av LEGO Star Wars-universet

LEGO har laget sett inspirert av Star Wars-universet siden 1999. For eksempel kan du allerede bygge Imperial-skyttelen, en Darth Vader-hjelm, Millennium Falcon og Yoda av LEGO-klosser. Og dette er bare et lite utvalg av LEGO Star Wars-serien.

Siden settet kan bygges fra en alder av 9 år, vil det garantert bli en hit blant Star Wars- og LEGO-fans i alle aldre. Som forelder er det også veldig gøy å bygge settet sammen med barnet ditt. Og etterpå kan du bruke timevis på å nyte de mange mulighetene som LEGO-settet gir.

 • La barn ta på seg rollen som Bad Batch-klone, gjenskape scener fra Star Wars: The Bad Batch og finne på sine egne, unike fortellinger med en detaljert, klossebygd LEGO modell av en angrepsferge (75314).
 • Inkluderer LEGO minifigurer av Bad Batch-klonene Tech, Echo, Hunter, Wrecker og Crosshair (lanseres i august 2021) med diverse våpen og Techs byggbare sekk, samt en LEGO figur av en gonk-droide.
 • Den byggbare romfergeleken har vinger som kan settes i landings- og flymodus, to fjærbelastede skytere og en ryggfinne som barn kan løfte opp for å få tilgang til den doble LEGO minifigurcockpiten og den detaljerte kabinen.
 • Kabinen har plass til to minifigurer og våpen. For ekstra mange lekemuligheter inkluderer settet også én speeder med to knotteskytere og én speeder med feste for en blaster.
 • Byggeleken innbyr til utallige lekeøkter, enten alene eller sammen med venner, og er perfekt som bursdags-, høytids eller overraskelsesgave til kreative barn fra ni år og oppover.
 • Angrepsfergen til The Bad Batch er 20 cm høy, 25 cm lang og 13 cm bred når vingene er slått opp, og gjør seg godt som utstillingsmodell mellom lekeøktene.
 • Vurderer du å kjøpe dette 969 deler store settet til en ung Star Wars fan som ikke har bygd noe særlig med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder enkle instruksjoner som gir ferske byggere selvtillit og mestringsfølelse.
 • Det finnes spennende LEGO Star Wars sett for tilhengere i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de imponerende konstruksjonsmodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er kompatible, sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • LEGO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Angrepsfergen The Bad Batch
SKU
75314
EAN
5702016914436
UPC
673419340762
Deler
969
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.