LEGO Imperiets lettkrysser 75315

Den frste LEGO klossemodellen av Imperiets lettkrysser noensinne!

lego 75315 imperiets lettkrysser
 • 1336 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75315 SKU

Gi fans av Star Wars: The Mandalorian, sesong 2 en hel galakse full av eventyrlige opplevelser med denne LEGO klossemodellen av Imperiets lettkrysser (75315). Broen kan fungere som flyhåndtak, og modellen har også to roterende tårn med fjærbelastede skytere, to miniatyrmodeller av TIE-jagere og en startrampe. Luken gir enkel tilgang til kabinen med hologrambord og …

Les mer...

Priser LEGO Imperiets lettkrysser 75315

Lego.com LEGO.com 1 259 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Imperiets lettkrysser 75315

Gi fans av Star Wars: The Mandalorian, sesong 2 en hel galakse full av eventyrlige opplevelser med denne LEGO klossemodellen av Imperiets lettkrysser (75315). Broen kan fungere som flyhåndtak, og modellen har også to roterende tårn med fjærbelastede skytere, to miniatyrmodeller av TIE-jagere og en startrampe. Luken gir enkel tilgang til kabinen med hologrambord og oppbevaringplass til en elektrokikkert og annet tilbehør.

Actionfylt kamplek
Dette kvalitetssettet inneholder LEGO minifigurer av mandalorianeren, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon og en Dark Trooper samt en LEGO figur av Barnet (Grogu), også kalt Baby Yoda. Arranger spennende kamper mellom det gode og det onde med tøffe våpen som inkluderer mandalorianerens Amban fasepulsblaster og spyd og Moff Gideons darksaber.

Moro med LEGO Star Wars
Settet inkluderer trinnvise byggeinstruksjoner og er en topp gave til barn og fans som vil ha det aller nyeste. Det store LEGO Star Wars sortimentet inneholder byggesett som garantert faller i smak hos fans i alle andre.

 • Med den første LEGO klosseversjonen av Imperiets lettkrysser (75315) noensinne kan fans av Star Wars: The Mandalorian gjenskape episke slag mellom helter og skurker.
 • Settet inkluderer LEGO minifigurer av mandalorianeren, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon, en Dark Trooper (lanseres i august 2021), samt en LEGO figur av Barnet (Grogu), også kjent som Baby Yoda.
 • Stjerneskipet har en bro som også fungerer som et flyhåndtak, to roterende tårn med fjærbelastede skytere, to minimodeller av TIE-jagere og en startrampe samt en atkomstluke til kabinen.
 • Inneholder kule våpen og tilbehørselementer som inspirerer til kreativ lek, inkludert mandalorianerens Amban fasepulsblaster og spyd, Moff Gideons darksaber, to termiske detonatorer og en elektrokikkert.
 • Denne kule og kreative byggeleken er en topp bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til trendinteresserte barn og alle Star Wars fans fra ti år og oppover.
 • Imperiets lettkrysser er 13 cm høy, 58 cm lang og 22 cm bred. Dener gøyal å bygge alene eller sammen med venner, og den gjør seg godt som iøynefallende utstillingsmodell.
 • Vurderer du å kjøpe dette 1336 deler store settet til en ung Star Wars fan som ikke har bygd noe særlig med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder enkle instruksjoner som gir ferske byggere selvtillit og mestringsfølelse.
 • LEGO Star Wars sett gir barn og voksne fans muligheten til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på historier selv og stille ut de flotte bygge- og samlermodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Imperiets lettkrysser
SKU
75315
EAN
5702016914443
UPC
673419340779
Deler
1336
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 259 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.