LEGO Mandaloriansk stjernejager 75316

Actionfylt lek med supertff mandaloriansk stjernejager

lego 75316 mandaloriansk stjernejager
 • 544 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75316 SKU

Gi barn en detaljert, byggbar LEGO modell av en mandaloriansk stjernejager (75316) så de kan gjenoppleve spennende eventyr fra Star Wars: The Clone Wars. Inkluderer en dobbel LEGO minifigurcockpit som kan åpnes, to knotteskytere, to fjærbelastede skytere og justerbare vinger – still dem loddrett inn for landing, eller fell dem ned og roter cockpiten for …

Les mer...

Priser LEGO Mandaloriansk stjernejager 75316

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Mandaloriansk stjernejager 75316

Gi barn en detaljert, byggbar LEGO modell av en mandaloriansk stjernejager (75316) så de kan gjenoppleve spennende eventyr fra Star Wars: The Clone Wars. Inkluderer en dobbel LEGO minifigurcockpit som kan åpnes, to knotteskytere, to fjærbelastede skytere og justerbare vinger – still dem loddrett inn for landing, eller fell dem ned og roter cockpiten for å sette jageren i aerodynamisk flymodus.

Episke eventyr
Inneholder tre nye LEGO minifigurer som lanseres i august 2021, inkludert de mandalorianske krigerne Bo-Katan Kryze og Gar Saxon og en mandaloriansk unionist, samt fem blasterpistoler og en jetpack til hver minifigur. Stimuler barnas fantasi med dette gøyale byggesettet som inkluderer trinnvise instruksjoner og passer perfekt som spennende gave til Star Wars fans og kreative barn.

En galakse full av moro
LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske stjerneskip, fartøy, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars universet helt siden 1999. LEGO Star Wars har blitt konsernets mest populære tema og inkluderer flotte sett for fans i alle aldre.

 • Engasjerte fans av Star Wars: The Clone Wars vil like å bygge og leke med denne svært detaljerte LEGO klossemodellen av en mandaloriansk stjernejager (75316).
 • Inkluderer tre nye LEGO minifigurer lansert i august 2021: Bo-Katan Kryze, Gar Saxon og en mandaloriansk unionist, alle utstyrt med blasterpistoler (fem til sammen) og hver sin jetpack for fantasifull lek.
 • Inkluderer en dobbel LEGO minifigurcockpit som kan åpnes, to knotteskytere, to fjærbelastede skytere og vinger som kan justeres – still dem loddrett for landing, fell dem ned og roter cockpiten for flyging.
 • Denne gøyale byggeleken passer perfekt for lek alene eller sammen med andre og er flott som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til kreative barn fra ni år og oppover.
 • Den mandalorianske stjernejageren er 6 cm høy, 33 cm lang og 30 cm bred og er slående som utstillingsmodell mellom lekeoppdragene.
 • Vurderer du å kjøpe dette 544 deler store settet til en ung Star Wars fan som ikke har bygd med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder trinnvise instruksjoner som gir ferske byggere en jedis selvtillit.
 • Det finnes spennende LEGO Star Wars sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape scener fra sagaen, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de flotte samlermodellene.
 • Helt siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller.
 • LEGO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mandaloriansk stjernejager
SKU
75316
EAN
5702016914450
UPC
673419340786
Deler
544
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.