LEGO Mandalorianeren og Barnet 75317

Mandalorianeren og Barnet i LEGO BrickHeadz versjon!

lego 75317 mandalorianeren og barnet
 • 295 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75317 SKU

Lokk fram minner om episke fortellinger om Star Wars: The Mandalorian med denne gøyale byggeleken for kreative barn. Settet inkluderer LEGO BrickHeadz versjoner av mandalorianeren og Barnet (75317). Fans vil sette stor pris på autentiske detaljer som mandalorianerens velkjente våpen – blasterriflen og blasterpistolen. Barnet har ører som kan beveges, slik at han ser glad …

Les mer...

Priser LEGO Mandalorianeren og Barnet 75317

Proshop.no Proshop.no -21% 205 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -4% 250 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -4% 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Mandalorianeren og Barnet 75317

Lokk fram minner om episke fortellinger om Star Wars: The Mandalorian med denne gøyale byggeleken for kreative barn. Settet inkluderer LEGO BrickHeadz versjoner av mandalorianeren og Barnet (75317). Fans vil sette stor pris på autentiske detaljer som mandalorianerens velkjente våpen – blasterriflen og blasterpistolen. Barnet har ører som kan beveges, slik at han ser glad eller trist ut. Figuren sitter i en vugge som «svever», takket være fire gjennomsiktige LEGO elementer.

Gøyal å bygge, flott å stille ut
Denne fantastiske byggeleken er gøyal å bygge enten du bygger alene eller sammen med venner og familie. Settet er et flott supplement til enhver Star Wars-samling, og hver byggbare LEGO figur leveres med en sokkel så du kan lage en iøynefallende utstillingsmodell.

Flotte gaver
Helt siden 1999 har LEGO konsernet gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og figurer fra det legendariske Star Wars-universet. LEGO Star Wars er konsernets mest vellykkede tema, og kolleksjonen består av et enormt utvalg av bursdags-, høytids- og overraskelsesgaver for alle aldersgrupper.

 • Fans av Star Wars: The Mandalorian og kreative barn vil glede seg over å kunne bygge sine egne LEGO BrickHeadz versjoner av Barnet og mandalorianeren (75317) og gjenskape autentiske detaljer og flotte utstillingsmodeller.
 • Byggbar LEGO figur av mandalorianeren utstyrt med signaturvåpnene sine – en blasterrifle på ryggen og en blasterpistol i hånden – minner om spennende scener fra Star Wars: The Mandalorian.
 • Barn vil garantert falle for den byggbare figuren av Barnet, som de kan få til å se glad eller trist ut ved hjelp av de bevegelige ørene. Barnet har en vugge som «svever» takket være et gjennomsiktig LEGO element. Begge byggemodellene leveres med utstillingsokler.
 • LEGO BrickHeadz Star Wars byggeleke bestående av 295 deler. Perfekt som bursdagsgave, høytidsgave eller overraskelsesgave for alle Star Wars: The Mandalorian fans og LEGO byggere fra ti år og oppover.
 • Mandalorianeren er 8 cm høy og byggeleken av Barnet med svevevugge er 8 cm høy, men begge modellene gjør et stort inntrykk til tross for sin beskjedne størrelse.
 • Denne batterifrie byggeleken er gøyal å bygge. Fans kan enten bygge alene eller sammen med venner og familie og skape LEGO BrickHeadz utgaver av to populære figurer fra Star Wars: The Mandalorian.
 • Vurderer du å kjøpe byggesettet til en Star Wars-fan som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Gjør det! Settet inkluderer trinnvise, illustrerte instruksjoner som gjør at alle kan lykkes og mestre byggeutfordringen som en ekte jedi.
 • Det spennende sortimentet med LEGO Star Wars byggeleker inkluderer modeller som kan bygges, samles og vises fram, samt byggelekesett som kan brukes for å gjenskape episke scener fra Star Wars-sagaen. Her finnes det noe for fans i alle aldre.
 • Du trenger ikke Kraften for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO klossene i dette byggesettet! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som sikrer at de er ensartede og lette å sette sammen.
 • LEGO klosser og brikker droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres for å sikre at alle byggesett oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder her på jordkloden – og i alle galakser du besøker!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mandalorianeren og Barnet
SKU
75317
EAN
5702016899856
Deler
295
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
260 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.