LEGO Barnet 75318

St, byggbar samler- og utstillingsmodell av Barnet!

lego 75318 barnet
 • 1075 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75318 SKU

Denne bygge- og utstillingsmodellen av LEGO Star Wars Barnet (75318) er søtere enn søtest. De autentiske detaljene til denne populære figuren med det koselige kallenavnet Baby Yoda, er gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser, og figuren har hode, ører og munn som kan beveges for å skape forskjellige ansiktsuttrykk. Settet inkluderer også Barnets favorittleke, en …

Les mer...

Priser LEGO Barnet 75318

Proshop.no Proshop.no -26% 827 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -6% 1 049 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Barnet 75318

Denne bygge- og utstillingsmodellen av LEGO Star Wars Barnet (75318) er søtere enn søtest. De autentiske detaljene til denne populære figuren med det koselige kallenavnet Baby Yoda, er gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser, og figuren har hode, ører og munn som kan beveges for å skape forskjellige ansiktsuttrykk. Settet inkluderer også Barnets favorittleke, en girspak (med element), som den kan holde akkurat som i Star Wars: The Mandalorian.

Grenseløst sjarmerende
En super gaveidé for barn fra ti år og oppover samt alle Star Wars-fans. Settet inkluderer enkle byggeinstruksjoner som gjør at også LEGO nybegynnere får en gøyal og kreativ byggeprosess. Denne vakkert detaljerte byggemodellen inkluderer et informasjonsskilt og en LEGO minifigur av Barnet og tar seg flott ut som utstillingsmodell.

LEGO Star Wars for alle!
Helt siden 1999 har LEGO konsernet gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og figurer fra det legendariske Star Wars-universet. LEGO Star Wars har blitt et utrolig populært tema og omfatter et enormt utvalg av sett for lek og utstilling for fans i alle aldre.

 • Fans kan lage sin egen sjarmerende, klossebygde lekemodell av Barnet (75318) fra Star Wars: The Mandalorian. Modellens detaljer er gjenskapt på ekte LEGO vis, og modellen er et flott blikkfang.
 • Denne byggbare modellen som lanseres i november 2020, har alle de søte detaljene som den utrolig populære Star Wars figuren er kjent for, inkludert bevegelig hode og ører og en munn som kan justeres så Barnet får ulike ansiktsuttrykk.
 • Settet inkluderer et girspak-element – Barnets favorittleketøy – som kan plasseres i Barnets hånd, samt et informasjonsskilt og en LEGO minifigur av Barnet. Et ekte blikkfang!
 • Denne LEGO Star Wars samlerbyggeleken består av 1073 deler og passer perfekt som bursdagsgave, julegave eller overraskelsesgave for barn fra ti år og oppover samt alle fans av Star Wars: The Mandalorian.
 • Denne klossebygde modellen av Barnet er over 19 cm høy, 21 cm bred og 13 cm dyp. Til tross for det kompakte formatet er den et ekte blikkfang uansett hvor du velger å plassere den.
 • Byggingen av denne batteriløse leken er en avslappende og avstressende opplevelse, enten du bygger den alene eller sammen med familie og venner. Ta deg en pause fra hverdagen med denne fantastiske Star Wars bygge- og utstillingsmodellen.
 • Ønsker du å gi dette settet til en Star Wars fan som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Ikke noe problem! Settet inkluderer trinnvise, illustrerte instruksjoner som gjør at alle kan mestre denne utfordrende modellen uten problemer.
 • Det finnes et LEGO Star Wars sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de autentiske byggemodellene.
 • LEGO klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandardene, noe som sikrer at de er ensartede og lette å sette sammen.
 • LEGO klosser og deler testes og analyseres grundig, og derfor kan du være trygg på at denne LEGO Star Wars samlerbyggeleken oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder som finnes på planeten Tellus – og i galakser langt, langt borte!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Barnet
SKU
75318
EAN
5702016928570
UPC
673419342131
Deler
1075
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 120 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.