LEGO Våpensmedens mandalorianske smie 75319

Kreativ lek med detaljert, byggbar mandaloriansk smie

lego 75319 vapensmedens mandalorianske smie
 • 258 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75319 SKU

Unge fans kan gjenoppleve scener fra Star Wars: The Mandalorian og late som om de lager en beskar-rustning med denne detaljerte LEGO klossemodellen av våpensmedens mandalorianske smie (75319). Modellen har en Mudhorn-logo over inngangen, avtakbar smie med roterende avtrekkshette og smeltedigel, holokron, tøffe maskiner, skap og diverse tilbehørselementer, inkludert tre barrer med beskar og en …

Les mer...

Priser LEGO Våpensmedens mandalorianske smie 75319

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Våpensmedens mandalorianske smie 75319

Unge fans kan gjenoppleve scener fra Star Wars: The Mandalorian og late som om de lager en beskar-rustning med denne detaljerte LEGO klossemodellen av våpensmedens mandalorianske smie (75319). Modellen har en Mudhorn-logo over inngangen, avtakbar smie med roterende avtrekkshette og smeltedigel, holokron, tøffe maskiner, skap og diverse tilbehørselementer, inkludert tre barrer med beskar og en termisk detonator.

Fantastisk byggeleke
Settet inkluderer tre nye LEGO minifigurer lansert i september 2021 – mandalorianeren, Paz Vizsla og våpensmeden – med tøffe våpen og tilbehørselementer, inkludert en spesiell mandaloriansk rifle og to jetpacker for enda flere kreative lekemuligheter. Trinnvise instruksjoner følger med, slik at også LEGO nybegynnere får en gøyal byggeopplevelse.

Gøyale gaver
LEGO konsernet har gjenskapt stjerneskip, fartøy, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars universet helt siden 1999. LEGO Star Wars er nå konsernets mest populære tema og inkluderer et bredtutvalg av gaveideer til fans i alle aldre.

 • Med denne detaljerte LEGO klosseversjonen av våpensmedens mandalorianske smien (75319) kan du glede unge fans av Star Wars: The Mandalorian og inspirere dem til å bygge og rollespille egne fortellinger.
 • Settet inkluderer tre nye LEGO minifigurer lansert i september 2021 – mandalorianeren, Paz Vizsla og våpensmeden – med tøffe våpen og tilbehørselementer, inkludert to jetpacker, som inspirerer til fantasifull lek.
 • Inkluderer en Mudhorn-logo over inngangen, avtakbar smie med flammeelementer, roterende avtrekkshette og smeltedigel, holokron, maskiner, bord med skjult rom og skap.
 • Smien er full av tilbehørselementer som inspirerer til kreativ lek, inkludert en ekstra mandaloriansk hjelm, tre beskar-barrer, en termisk detonator, en kost, smidde våpen og en blaster.
 • Byggeleken er gøyal å bygge og leke med, både alene og sammen med andre, og den er flott som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til kreative barn og Star Wars-fans fra åtte år og oppover.
 • Den mandalorianske smien er 9 cm høy, 18 cm bred og 16 cm dyp og tar seg godt ut som utstillingsmodell på barnerommet mellom lekeøktene.
 • Vurderer du å kjøpe dette 258 deler store settet til en ung Star Wars fan som ikke har bygd LEGO sett før? Det går helt fint! Settet inneholder illustrerte, trinnvise instruksjoner som gir ferske byggere selvtillit.
 • LEGO Star Wars byggeleker er topp for barn (og voksne fans), som kan bruke dem til å gjenskape scener fra sagaen eller finne på egne fortellinger. Byggemodellene er også flotte som utstillingsmodeller.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er kompatible og sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Våpensmedens mandalorianske smie
SKU
75319
EAN
5702016989410
Deler
258
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.