LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Kreativ lek med LEGO Minions

lego 75546 minions i grus laboratorium
 • 87 Deler
 • LEGO Minions Tema
 • 75546 SKU

La Minions-fans bli med favorittfigurene sine ned i Grus kjeller. Med det byggbare lekesettet LEGO Minions i Grus laboratorium (75546) kan barn ha det moro med å bygge Grus underjordiske hule. Etterpå kan de utfolde seg i morsom lek med Minions-figurer og tilbehør som de kan bruke for å gjenskape scener fra filmen Minions: The …

Les mer...

Priser LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 234 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minions

Beskrivelse LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

La Minions-fans bli med favorittfigurene sine ned i Grus kjeller. Med det byggbare lekesettet LEGO Minions i Grus laboratorium (75546) kan barn ha det moro med å bygge Grus underjordiske hule. Etterpå kan de utfolde seg i morsom lek med Minions-figurer og tilbehør som de kan bruke for å gjenskape scener fra filmen Minions: The Rise of Gru.

Inspirer unge oppfinnere
Barn får masse å utforske med dette byggbare lekesettet. De kan la Minions-figurene rutsje ned sklien før de bruker rampen til å teste ut kjøretøyet de har bygd. Med Minions-figurer av Otto og Kevin, gjerde, verktøy og tilbehør samt lekebananer kommer den kreative leken fort i gang.

En givende byggeopplevelse
Med dette LEGO settet for barn fra fire år og oppover lærer barn at det er gøy å bygge. Og med Instructions PLUS er det ekstra gøy å bygge denne modellen. De interaktive instruksjonene er tilgjengelige i LEGO Life gratisappen og inkluderer zoom-, rotasjons- og visningsverktøy som gjør det mulig selv yngre barn å bygge på egen hånd.

 • Barn som liker Minions-filmene og Minions-leker, vil garantert digge lekesettet LEGO Minions i Grus laboratorium (75546). Dette Minions-lekesettet er perfekt som bursdagsgave for barn fra fire år og oppover.
 • Minions-fans kan ha det gøy med å gjenskape scener fra filmen Minions: The Rise of Gru. Med lekefigurer av Kevin og Otto fra Minions er det duket for gøyal rollespilling så snart modellen er ferdig bygget.
 • Lekesettets mange gøyale funksjoner stimulerer til kreativ lek. La Minions rutsje ned i kjelleren, teste bilen på rampen og få vaskemaskinen til å dreie rundt ved hjelp av utløseren bakpå maskinen.
 • Settet er en flott bursdagsgave. LEGO 4+ sett gjør det gøyalt for barn å lære å bygge, og de enkle byggetrinnene gir små byggere selvtillit.
 • Dette byggesettet av en laboratoriemodell med Minions-figurer er over 8 cm høy, 17 cm bred og 13 cm dyp, og er perfekt for barn som liker å rollespille med Minions-leker.
 • Drives av barns fantasi. Dette Minions-lekesettet krever ingen batterier.
 • Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover. Med Instructions PLUS kan også yngre byggere bygge på egen hånd og oppleve mestring.
 • Alle LEGO Minions lekesettene inspirerer barn til å rollespille scener fra filmen Minions: The Rise of Gru. Ser du etter en bursdagsgave til barn som liker Minions-leker med Kevin og Otto, er dette settet for deg.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne krav til kvalitet. Dette sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO Minions klosser og deler er grundig testet for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Minions i Grus laboratorium
SKU
75546
EAN
5702016619164
UPC
673419320146
Deler
87
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.