LEGO Minionpilot under opplæring 75547

Luftige krumspring for Minions-fans

lego 75547 minionpilot under opplaering
 • 119 Deler
 • LEGO Minions Tema
 • 75547 SKU

Kjenner du et barn som er glad i Minions-leker? Da er dette lekeflyet fra filmen Minions: The Rise of Gru perfekt som bursdagsgave eller gave til en hvilken som helst annen anledning. Byggingen av flyet er bare starten. For fans av Minions er det mye mer å utforske mens de gjenskaper sine favorittscener fra filmene. Luftig …

Les mer...

Priser LEGO Minionpilot under opplæring 75547

Lego.com LEGO.com 321 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minions

Beskrivelse LEGO Minionpilot under opplæring 75547

Kjenner du et barn som er glad i Minions-leker? Da er dette lekeflyet fra filmen Minions: The Rise of Gru perfekt som bursdagsgave eller gave til en hvilken som helst annen anledning. Byggingen av flyet er bare starten. For fans av Minions er det mye mer å utforske mens de gjenskaper sine favorittscener fra filmene.

Luftig lek med Minions-figurer og tilbehør
Med det byggbare flysettet LEGO Minions: Minionpilot under opplæring (75547) som inneholder to figurer og fly med avtakbart tak, begynner den kreative leken umiddelbart. Settet inneholder også en hel flylast med tilbehør, inkludert lekekoffert, banan, pølse, en pose peanøtter og, naturligvis, Minions’ beryktede prompekanon, som oppfinnsomme fans kan bruke for å iscenesette gøyale Minions-uhell.

Inspirer unge byggere
Med dette LEGO settet for barn fra fire år og oppover lærer barn at det er gøy å bygge. I gratisappen LEGO Life finnes det Instructions PLUS for dette settet. Instruksjonene inkluderer zoom- og rotasjonsverktøy som gjør at selv yngre barn kan bygge LEGO klossemodeller på egen hånd.

 • Et gøyalt Minions-byggesett av et lekefly (75547), som inkluderer LEGO figurer av Stuart (i pilotantrekk) og Bob. Barn kan bygge flyet og deretter gjenskape spennende scener fra filmen Minions: The Rise of Gru.
 • Det er masse å utforske i dette gøyale lekesettet. Minions-fans faller garantert for LEGO figurene av Bob og Stuart og det kule tilbehøret som inspirerer til kreativ lek, inkludert en banan, pølse, pose med peanøtter, koffert og prompekanon!
 • Lekesett med kreativ lekegaranti. Taket kan tas av, slik at barn kan utforske flyet innvendig sammen med Minions. Plasser Stuart i cockpiten, eller la den søte kaossprederen Bob få utfolde seg fritt i passasjerkabinen.
 • Settet passer perfekt for barn fra fire år og oppover. Og med Instructions PLUS blir det enda morsommere å lære å bygge.
 • Dette byggbare flysettet med Minions-figurer er over 11 cm høyt, 24 cm langt og 24 cm bredt – den perfekte størrelsen for lekeflyentusiaster.
 • Lyst til å stimulere barnas kreativitet? Da har vi gode nyheter til deg: Dette Minions-lekesettet drives utelukkende av barns fantasi og krever ingen batterier.
 • Det er en flott gave til barn fra fire år og oppover, og spesielt hvis de har vokst fra Minions-småbarnslekene sine. Med Instructions PLUS kan selv yngre byggere bygge på egen hånd og oppleve mestring.
 • Ser du etter ideer til bursdagsgaver til barn som liker Minions-leker med Bob og Stuart, er dette settet for deg. Alle LEGO Minions sett inspirerer barn til å rollespille scener fra filmen Minions: The Rise of Gru.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne krav til kvalitet. Dette sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO Minions klosser og deler er grundig testet for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Minionpilot under opplæring
SKU
75547
EAN
5702016619171
UPC
673419320153
Deler
119
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
321 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.