LEGO Minions i kung-fu-kamp 75550

Kung-fu-rollespill og nyttrsfeiring

lego 75550 minions i kung fu kamp
 • 310 Deler
 • LEGO Minions Tema
 • 75550 SKU

Ta Minions-fans med på en reise, hvor de kan gjenskape scener fra filmen Minions: The Rise of Gru. Med det flotte lekesettet LEGO Minions (75550) Minions kung-fu-kamp kan barn rollespille episke nyttårsscenarioer i tempelet. Settet byr på spennende utforskning mens barna hjelper Minions-figurene med å trene seg på kung fu. Moro i høyt tempo til glede …

Les mer...

Priser LEGO Minions i kung-fu-kamp 75550

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minions

Beskrivelse LEGO Minions i kung-fu-kamp 75550

Ta Minions-fans med på en reise, hvor de kan gjenskape scener fra filmen Minions: The Rise of Gru. Med det flotte lekesettet LEGO Minions (75550) Minions kung-fu-kamp kan barn rollespille episke nyttårsscenarioer i tempelet. Settet byr på spennende utforskning mens barna hjelper Minions-figurene med å trene seg på kung fu.

Moro i høyt tempo til glede for unge byggere
Barn vil digge det når Otto dukker opp fra tempelet, slik at de andre Minions-figurene oppdager ham. Og det er masse inspirasjon å hente for unge sinn med tilbehør som inkluderer gullbanan, våpenstativ, våpen, roterende treningsdukke, en kinesisk drage, medaljong og «fyrverkeri» .

En spennende måte å bygge på
Dette settet inkluderer Instructions PLUS, som er en interaktiv veiledning som gjør det ekstra gøy å bygge modellen. Instruksjonene ligger i LEGO Life gratisappen, og de inkluderer zoom-, rotasjons- og visningsverktøy som gjør at selv yngre barn klarer å bygge LEGO klossemodellene på egen hånd.

 • Gi unge Minions-fans muligheten til å oppleve en spennende kinesisk nyttårsfeiring hjemme hos seg selv. Det er kjempegøy å bygge leketempelet, og de kan gjenskape scener fra filmen Minions: The Rise of Gru.
 • Leken starter umiddelbart med de tre LEGO Minion figurene. Settet (75550) inneholder Minions-lekefigurer av Kevin og Stuart i kung-fu-drakter samt en figur av Otto.
 • Barn kan hjelpe Minions-figurene med å trene på kung fu med våpen fra stativet og den roterende treningsdukken, og etterpå kan de skyte opp «fyrverkeri» fra tempeltaket mens Minions-figurene bærer den fargerike kinesiske dragen rundt.
 • Leter du etter en bursdagspresang eller julegave til en Minions-fan som er seks år eller eldre? Da er dette et godt valg! Denne kule gaven byr på kreativ moro og er perfekt for barn som liker byggeleker og Minions-moro.
 • Leketempelet er over 17 cm høyt, 13 cm bredt og 26 cm dypt og innbyr til gøyal og kreativ lek.
 • Dette Minions lekesettet krever ingen batterier, og dermed starter leken med en gang.
 • Med Instructions PLUS kan også yngre byggere bygge på egen hånd og oppleve mestring.
 • Inspirer barn til å rollespille scener fra filmen Minions: The Rise of Gru med LEGO Minions settene.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne krav til kvalitet. Dette sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO Minions klosser og deler er grundig testet for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Minions i kung-fu-kamp
SKU
75550
EAN
5702016619201
UPC
673419320184
Deler
310
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.