LEGO Klossebygde Minions og hiet deres 75551

La barn f bygge sin favorittfigur fra Minions

lego 75551 klossebygde minions og hiet deres
 • 876 Deler
 • LEGO Minions Tema
 • 75551 SKU

Barn som liker Minions, vil digge denne byggbare LEGO barneleken (75551). Først kan de bygge en iøynefallende klosseversjon av Kevin og Stuart. Etterpå kan de snu modellene og åpne dem, slik at et lekerom kommer til syne, komplett med tilbehør som verktøy, hatter, våpen og rollespillfigurer. Barna kan bygge to Minions-lekemodeller om gangen og deretter …

Les mer...

Priser LEGO Klossebygde Minions og hiet deres 75551

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minions

Beskrivelse LEGO Klossebygde Minions og hiet deres 75551

Barn som liker Minions, vil digge denne byggbare LEGO barneleken (75551). Først kan de bygge en iøynefallende klosseversjon av Kevin og Stuart. Etterpå kan de snu modellene og åpne dem, slik at et lekerom kommer til syne, komplett med tilbehør som verktøy, hatter, våpen og rollespillfigurer. Barna kan bygge to Minions-lekemodeller om gangen og deretter bygge Kevin om til Bob.

Utforsk Minions
Unge Minions-fans vil ha stor glede av alle de fantastiske detaljene i lekerommene. Hvert lekerom gjenspeiler den unike personligheten til den enkelte Minions-figuren, og alle har øyne som beveger seg. Barn kan finne opp ting sammen med Kevin i laboratoriet, eller bli med Stuart når han tar seg en dupp på soverommet. Kevin kan bygges om til Bob, som driver med kung-fu.

Kreativ moro og givende bygging
Dette flotte settet inkluderer Instructions PLUS, en interaktiv veiledning som gjør disse modellene ekstra gøyale. Instruksjonene er en del av LEGO Life gratisappen for smarttelefon og nettbrett, og inkluderer verktøy som gjør det lettere for barn å bygge på egen hånd.

 • Med dette kreative byggesettet kan Minions-fans bygge sin Minions-yndlingsfigur. Barn kan bygge både Kevin og Stuart og deretter bygge Kevin om til Bob.
 • Gøyal lek begynner når byggingen er ferdig. De bevegelig øynene er ekstra morsomme. Åpne figurene for å utforske det superdetaljerte lekerommet inni, og finn på egne Minions-historier med det gøyale tilbehøret.
 • Barn kan la seg inspirere av filmen Minions: The Rise of Gru og trene kung-fu med Bob, bygge nye oppfinnelser med Kevin eller la Stuart ta seg en høneblund på soverommet sitt.
 • En perfekt bursdagsgave for barn fra åtte år og oppover, som liker Minions-leker. Når leken er over, er modellene flotte som utstillingsfigurer.
 • Hver klossebygde LEGO Minion er over 9 cm lang og 11 cm bred. Kevin er over 15 cm høy, Stuart er 14 cm høy og Bob er 12 cm høy, og modellene passer like godt til lek som til utstilling.
 • Drevet av barns fantasi! Denne Minions-byggeleken for barn krever ingen batterier.
 • Med Instructions PLUS kan selv yngre byggere bygge på egen hånd og oppleve mestring.
 • Alle LEGO Minions sett inspirerer barn til å være kreative og rollespille scener fra filmen Minions: The Rise of Gru.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne krav til kvalitet. Dette sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO Minions klosser og deler er grundig testet for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klossebygde Minions og hiet deres
SKU
75551
EAN
5702016619218
UPC
673419320191
Deler
876
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.