LEGO 75942 Velociraptor: Todekker til unnsetning

LEGO Jurassic World lekesett med dinosaurer og todekker

lego 75942 velociraptor todekker til unnsetning
 • 101 Deler
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 75942 SKU

Lekesettet Velociraptor: Todekker til unnsetning (75942) inkluderer et tøft todekker-lekefly, raptorer, en terrengbil og mer, og det gir eventyrlystne førskolebarn en gøyal innføring i actionfylt LEGO® Jurassic World bygging og rollespill.Todekkerflyet har et startklossunderstell som forenkler byggeprosessen. Settet inkluderer også et kjettingelement for bruk i redningsoppdrag, og med settets to Jurassic World minifigurer kan barn …

Les mer...

Priser LEGO 75942 Velociraptor: Todekker til unnsetning

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 154 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Jurassic World

Beskrivelse LEGO 75942 Velociraptor: Todekker til unnsetning

 • Lekesettet Velociraptor: Todekker til unnsetning (75942) inkluderer et tøft todekker-lekefly, raptorer, en terrengbil og mer, og det gir eventyrlystne førskolebarn en gøyal innføring i actionfylt LEGO Jurassic World bygging og rollespill.
 • Todekkerflyet har et startklossunderstell som forenkler byggeprosessen. Settet inkluderer også et kjettingelement for bruk i redningsoppdrag, og med settets to Jurassic World minifigurer kan barn spille rollen som Owen Grady eller Sinjin Prescott.
 • Kreativ lek er sikret med en bevegelig velociraptor, en utkikkspost i en tretopp, et dinosaurrede til velociraptorungen Delta samt tilbehørselementer som skattekart, dinosauregg og to diamanter.
 • Dette startsettet består av 101 deler, passer like bra til alenelek som gruppelek og kan kombineres med andre LEGO lekesett. Det er en flott jule,- bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til barn fra fire år og oppover.
 • Todekkerflyet er over 6 cm høyt, 18 cm langt og 16 cm bredt og passer perfekt i en veske sammen med andre modeller, raptorer og LEGO Jurassic World figurer for lek og underholdning på reisefot.
 • Krever ingen batterier! Denne flotte byggeleken for førskolebarn drives av barns fantasi. Dermed kan de utvikle sine kreative ferdigheter mens de finner på spennende eventyr og har det gøy.
 • Vurderer du å kjøpe dette Jurassic World dinosaurbyggesettet til et barn som ikke har bygget LEGO sett før? Ikke noe problem! Settet inkluderer en trinnvis, illustrert veiledning som gjør den lett å bygge rett fra esken, selv for nybegynnere.
 • LEGO 4+ byggesett gir mindre barn tilgang til et stort univers fullt av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. De lærer å følge byggetrinn og får styrket selvtilliten sin.
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder og våre egne kvalitetskriterier, og det gjør at små hender uten problemer kan sette dem sammen og ta dem fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler testes grundig, og derfor kan du være trygg på at denne flotte dinosaurbyggeleken for barn oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Den ville sannsynligvis overlevd et dinosaurangrep også!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Velociraptor: Todekker til unnsetning
SKU
75942
EAN
5702016616651
UPC
673419317870
Deler
101
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.