LEGO Hekkveien 4 75968

Et lekehus stappfullt av spennende Harry Potter magi

lego 75968 hekkveien 4
 • 797 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75968 SKU

Med LEGO Harry Potter Hekkveien 4 (75968) kan barn bli med inn i et av de meste beryktede husene i Harry Potter-filmene. Lekehus med minifigurer og magiske filmscener. Harry Potter-fans får grenseløs moro med minifigurer av Harry, Ronny Wiltersen, Dudleif Dumling, Wiktor Dumling, Petunia Dumling og Noldus. De kan boltre seg i fantasifylt lek overalt i …

Les mer...

Priser LEGO Hekkveien 4 75968

LEGO.com LEGO.com -5% 949 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 949 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Hekkveien 4 75968

Med LEGO Harry Potter Hekkveien 4 (75968) kan barn bli med inn i et av de meste beryktede husene i Harry Potter-filmene.

Lekehus med minifigurer og magiske filmscener
Harry Potter-fans får grenseløs moro med minifigurer av Harry, Ronny Wiltersen, Dudleif Dumling, Wiktor Dumling, Petunia Dumling og Noldus. De kan boltre seg i fantasifylt lek overalt i det toetasjers høye, fullt utstyrte huset som rommer Harrys hemmelige skap under trappen, og inntaksbrevene fra Galtvort som flommer inn gjennom brevluken.

Harry Potter-samlermodell av flygende bil
Den magiske spenningen fortsetter utendørs når Ronny dukker opp utenfor vinduet i annen etasje, i en flygende Ford Anglia! Åpne bagasjeluken for å feste kjettingen til kroken, og trekk løs vinduet, slik at Harry kan komme seg ut!

Velg den beste Harry Potter-gaven
Leter du etter den perfekte barneleken, byr LEGO Harry Potter-gaver på grenseløs, fantasidrevet moro med samlerminifigurer og fantastiske funksjoner.

 • Barn kan gjenskape alt det merkelige som skjer i Dumling-huset i Hekkveien 4, og med de mange minifigurene og gøyale funksjonene kommer de garantert til å la seg inspirere til å lage sine egne Harry Potter eventyr.
 • Inkluderer seks minifigurer – Harry Potter, Ronny Wiltersen, Dudleif Dumling, Wiktor Dumling, Petunia Dumling og Noldus – uglen Hedvik, en flygende bil med tak, dører og bagasjerom som kan åpnes, samt masse autentisk tilbehør.
 • Med LEGO Harry Potter Hekkveien 4 (75968) kanbarn gjenskape utallige spennende filmscener, inkludert Harrys skap under trappen, brev som strømmer ut av peisen, og Harrys flukt i en flygende Ford Anglia.
 • Dette dukkehussettet passer perfekt for gutter og jenter fra åtte år og oppover. Samlerbyggeleken er inspirasjon til fantasifulle fortellinger og rollespill med minifigurer og mye mer fra Harry Potter filmene.
 • Huset er over 17 cm høyt, 16 cm bredt og 12 cm dypt, og bilen er over 12 cm lang. Det store formatet og de autentiske detaljene gjør lekesettet perfekt som utstillingsmodell, og som gøyalt lekesett.
 • Denne Harry Potter byggeleken for barn krever ikke batterier. Samlerleken gir barn fysisk lek og moro hvor som helst og når som helst, alene eller sammen med venner og familie.
 • Enkle og lettfattelige instruksjoner får barn kjapt i gang med å bygge og leke. Mens de utforsker dokkehussettet inspireres de til å finne på egne fortellinger og utfolde seg i fantasifull lek.
 • LEGO Harry Potter leker er flotte gaveideer til barn som har lyst til å gjenoppleve filmene! LEGO Harry Potter lekesettene inneholder barnas favorittfigurer, favorittskapninger og spennende steder og legger alt til rette for magisk lek.
 • LEGO lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som betyr at alle byggeklosser alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – helt uten bruk av magi – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Du kan være helt trygg på at LEGO klosser og deler er fullstendig sikre for barnet ditt. De droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hekkveien 4
SKU
75968
EAN
5702016616682
UPC
673419317900
Deler
797
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
1 000 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.