LEGO Angrep på Hiet 75980

Wiltersen-familiens hus er stappfullt av magi og spinnvilt kaos!

lego 75980 angrep pa hiet
 • 1047 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75980 SKU

Med LEGO Harry Potter Angrep på Hiet (75980) kan barn rollespille fantasifulle dukkehus-fortellinger og oppleve en av de mest dramatiske hendelsene i hele Harry Potter-sagaen. Vil dødseterne klare å brenne Hiet ned til grunnen?. Det er utrolig masse å gjøre og utforske i Hiet, som Wiltersen-familiens hjem heter. Den ene siden av det utrolig detaljerte dukkehuset …

Les mer...

Priser LEGO Angrep på Hiet 75980

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp
Outland.no Outland.no 1 349 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 660 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Angrep på Hiet 75980

Med LEGO Harry Potter Angrep på Hiet (75980) kan barn rollespille fantasifulle dukkehus-fortellinger og oppleve en av de mest dramatiske hendelsene i hele Harry Potter-sagaen.

Vil dødseterne klare å brenne Hiet ned til grunnen?
Det er utrolig masse å gjøre og utforske i Hiet, som Wiltersen-familiens hjem heter. Den ene siden av det utrolig detaljerte dukkehuset kan åpnes opp for å gi rom for fantasifull lek. Med åtte minifigurer starter leken umiddelbart. Når barn gjenskaper den berømte scenen der de onde dødseterne Bellatrix DeMons og Fenris Vargar, angriper, kan de bruke flammeelementer for å gjenskape brannen som ødelegger huset fullstendig.

Harry Potter-gaver for barn
Leter du etter en tøff byggeleke, er LEGO Harry Potter byggelekene et perfekt valg, med sett som er basert på spennende hendelser i de populære filmene. Settene inkluderer samlerminifigurer, velkjente steder og fantastiske funksjoner og gir barn full tilgang til Harry Potters magiske trolldomsverden.

 • Med det ikoniske dukkehus-settet LEGO Harry Potter Angrep på Hiet (75980) kan barn gjenskape et helt hus fullt av actionfylt magi og spenning med feiende flotte julefester og et skummelt dødseterangrep, hvor huset settes i brann.
 • Inkluderer åtte LEGO minifigurer – Ronny, Gulla, Molly og Arthur Wiltersen, Nymfadora Dult, Bellatrix DeMons, Fenris Vargar og Harry Potter – samt massevis av funksjoner og tilbehør og spesielle flammeelementer.
 • Spenning, moro og eventyr venter når barn utforsker Wiltersen-hjemmets mange funksjoner og går til motangrep på de onde dødseterne som prøver å fange Harry ved å sette fyr på huset.
 • Dette LEGO Harry Potter dukkehus-samlersettet passer flott som bursdags- eller julegave. Settet vil garantert fortrylle, underholde og inspirere barn fra ni år og oppover til å finne på utallige magiske rollespilleventyr.
 • Wiltersen-huset er over 34 cm høyt, 22 cm bredt og 18 cm dypt. Både størrelsen og de fantastiske detaljene gjør dukkehuset perfekt for fysisk lek, og det vil også bli et flott blikkfang på barnerommet.
 • Denne stilige byggeleken krever ikke batterier, og det betyr at barn kan boltre seg i magiske Harry Potter-eventyr som aldri tar slutt.
 • Settet inkluderer klare og enkle instruksjoner som gir barn en positiv byggeopplevelse og sørger for at den fantasifulle leken starter rett fra esken.
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. Perfekte gaver til barn som ønsker å gjenoppleve filmenes magi.
 • LEGO lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som betyr at alle byggeklosser alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – helt uten bruk av magi – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder og er trygge for små hekser, trollmenn og gomper.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Angrep på Hiet
SKU
75980
EAN
5702016685527
Deler
1047
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.