LEGO Ikaris og Sprite mot en Deviant 76145

Barn kan bli med to Eternals-superhelter nr de gr til kamp mot en ond Deviant

lego 76145 ikaris og sprite mot en deviant
 • 133 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76145 SKU

Med LEGO Marvel Ikaris og Sprite mot en Deviant (76145) actionsettet kan unge superhelter gjenskape spennende eventyr fra Marvel Studios-filmen. Fantasifull action med superhelter og en ond Deviant. Når en diger, bevinget Deviant angriper de to populære Eternals-superheltene, Ikaris og Sprite, må barn bruke sine egne superkrefter for å redde dem. Med denne kule LEGO byggeleken …

Les mer...

Priser LEGO Ikaris og Sprite mot en Deviant 76145

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Ikaris og Sprite mot en Deviant 76145

Med LEGO Marvel Ikaris og Sprite mot en Deviant (76145) actionsettet kan unge superhelter gjenskape spennende eventyr fra Marvel Studios-filmen.

Fantasifull action med superhelter og en ond Deviant
Når en diger, bevinget Deviant angriper de to populære Eternals-superheltene, Ikaris og Sprite, må barn bruke sine egne superkrefter for å redde dem. Med denne kule LEGO byggeleken kan fans iscenesette minneverdige øyeblikk fra Marvel Studios-filmen The Eternals og også lage sine egne superheltfortellinger. Spennende lek med kule superkrefter: Sprite kan skape realistiske illusjoner, mens Ikaris kan fly. Og om du ser etter en gave til en som liker minifigurer, er dette flotte LEGO lekesettet det eneste som inneholder en minifigur av Sprite!

Lekesett basert på Marvel Studios-filmen The Eternals
LEGO klossebyggelekene med Marvel Studios The Eternals som tema er unike lekesett fulle av kule figurer som inspirerer barn til fantasifull lek og åpner opp for grenseløs rollespillmoro.

 • Gi unge superhelter muligheten til å iscenesette actionfylte eventyr basert på Marvel Studios-filmen The Eternals med det flotte lekesettet LEGO Marvel Ikaris og Sprite mot en Deviant (76145).
 • Alt ligger til rette for grenseløs action med to LEGO Marvel The Eternals minifigurer – Ikaris og Sprite – en figur av en ond Deviant med bevegelige vinger, to sai-sverd, ett ninjasverd og to power-blastere!
 • Barn får bruk for alle superkreftene sine når de skal forsvare to Eternals-superhelter mot en ond, flygende Deviant. Opplev grenseløs rollespillmoro hvor det gode må kjempe mot det onde.
 • På utkikk etter en unik superhelt-byggeleke for barn? Med dette LEGO Marvel The Eternals settet, som inneholder tøffe minifigurer og en bevinget Deviant-figur, får barn fra sju år og oppover en spennende gave full av superhelt-action.
 • Deviant-figuren er over 11 cm høy, og dette LEGO lekesettet med Marvel The Eternals minifigurer av Ikaris og Sprite gir barn et spennende superheltsett som også er flott som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Enkle instruksjoner gjør byggeprosessen gøyal for barn, og de kommer raskt i gang med engasjerende og kreativ superheltlek med Marvel Studios The Eternals-settet sitt.
 • Gi barn filmbasert action og eventyr med LEGO Marvel The Eternals superheltene! De fantasifulle rollespilleventyrene kan fortsette i det uendelige.
 • LEGO byggeleker oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggelekesett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ikaris og Sprite mot en Deviant
SKU
76145
EAN
5702016831337
UPC
673419333900
Deler
133
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.