LEGO 76150 Spiderjet mot Venom-robot

Spider-Man slåss mot Venom og Spider-Man Noir kommer til unnsetning i spiderjeten sin!

lego 76150 spiderjet mot venom robot
 • 371 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76150 SKU

Den kjempestore Venom-roboten gir barn en storskala-skurk å kjempe mot. Når de plasserer minifiguren inni den digre mekaniske roboten, kan den gå hvor som helst og gripe hva som helst – til og med Spider-Man og jagerfly!En overdimensjonert, firearmet versjon av Venom gir skurken ekstraordinære krefter. En action-minifigur av Spider-Man Noir fra januar 2020 angriper …

Les mer...

Priser LEGO 76150 Spiderjet mot Venom-robot

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO 76150 Spiderjet mot Venom-robot

 • Den kjempestore Venom-roboten gir barn en storskala-skurk å kjempe mot. Når de plasserer minifiguren inni den digre mekaniske roboten, kan den gå hvor som helst og gripe hva som helst – til og med Spider-Man og jagerfly!
 • En overdimensjonert, firearmet versjon av Venom gir skurken ekstraordinære krefter. En action-minifigur av Spider-Man Noir fra januar 2020 angriper Venom med et jagerfly utstyrt med diskskyter og missiler.
 • Robotens cockpit kan åpnes så Venom-minifiguren kan plasseres inni. Plasser robotens armer og bein i passende angrepspositurer, og gå til angrep på Spider-Man! Settet kan kombineres med andre kule LEGO Spider-Man sett for ekstra lekemuligheter.
 • Jenter og gutter fra sju år og oppover kan iscenesette utallige superhelteventyr med denne LEGO Marvel Spider-Man byggeleken. En tøff actionleke som er perfekt som gave til barn som elsker Spider-Man lekesett og LEGO minifigurer.
 • Den byggbare robotleken er over 12 cm høy og stimulerer barns fantasi i stor skala. Barn kan bruke lekesettet sammen med andre LEGO superhelt-byggeleker for enda mer fantasifull og kreativ lek.
 • Denne flotte gaven for barn krever ingen batterier. Barn kan leke med settet når de vil. Lek med batterifrie LEGO robotleker stimulerer til kreativ tenkning, fantasifull rollespilling og problemløsning.
 • Leter du etter Spider-Man lekesett til et barn som ikke har brukt LEGO byggeleker før? Null problem! Denne superheltleken med Venom-robot inkluderer en lettfattelig veiledning som får barn kjapt i gang med bygging og lek.
 • LEGO Marvel Spider-Man lekesett byr på fantasistimulerende superheltlek for barn som leker alene eller med andre. Barn kan gjenskape filmscener, finne på egne fortellinger eller rett og slett vise fram Marvel-byggeleken på rommet sitt.
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen (krever ingen superevner) – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet. I tillegg tester LEGO konsernet klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem, slik at du kan være trygg på at de er sikre for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spiderjet mot Venom-robot
SKU
76150
EAN
5702016619300
UPC
673419320412
Deler
371
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.