LEGO 76151 Venomosaurus-angrep

Sjeldne

Opplev action rett fra Marvel-filmene med superheltminifigurer og Venomosaurus!

lego 76151 venomosaurus angrep
 • 640 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76151 SKU

Med LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus-angrep (76151) kan barn oppleve ekte action, akkurat som i Marvel-filmene. Dette allsidige lekesettet inspirerer unge superhelter til å rollespille oppfinnsomme kamper mellom Spider-Man og Venom. Rollespilleventyr med Marvel Spider-Man Marvel-fans kan gjenskape scener fra favorittfilmene sine og finne på egne fantasifulle fortellinger med minifigurer av Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham og Venom, som …

Les mer...

Priser LEGO 76151 Venomosaurus-angrep

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO 76151 Venomosaurus-angrep

Med LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus-angrep (76151) kan barn oppleve ekte action, akkurat som i Marvel-filmene. Dette allsidige lekesettet inspirerer unge superhelter til å rollespille oppfinnsomme kamper mellom Spider-Man og Venom.

Rollespilleventyr med Marvel Spider-Man

Marvel-fans kan gjenskape scener fra favorittfilmene sine og finne på egne fantasifulle fortellinger med minifigurer av Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham og Venom, som alle slåss om det superviktige Venom-egget. Den kreative leken jekkes opp et hakk når Venom-minifiguren plasseres i den mektige Venomosaurus-byggeleken med glefsende kjever og svarte nettvåpen og Spider-Man tar plass i megabuggyen med superstøtdempere og heftige våpen.

Populære superhelt-byggeleker

LEGO Marvel Spider-Man lekesett er fulle av samlerkjøretøy, roboter, bygninger, minifigurer, våpen og tøft utstyr. Med disse råkule byggelekene tas barn med inn i en verden full av superhelteventyr, hvor de utvikler byggeferdighetene sine gjennom å utforske og leke.

 • Det flotte lekesettet LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus-angrep (76151) gir unge fans av Marvel-filmene ekte superheltaction, minifigur-byggeleker de kan samle på, og grenseløs, fantasidrevet rollespillmoro.
 • Barn kan gjenoppleve favorittscener fra Marvel-filmene og finne på egne fortellinger med minifigurer av Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham og Venom, som alle kjemper om Venom-egget – et egg som inneholder det venomifiserte skjelettet.
 • Den kreative leken blir enda heftigere når Venom-minifiguren plasseres i Venomosaurus-figuren med glefsende kjever og svarte nettvåpen og Spider-Man tar plass i det superdempede kjøretøyet sitt med heftige våpen.
 • Det er ikke bare Marvel-filmfans som vil bli glade for å få denne Spider-Man byggeleken i bursdagsgave. Lekesettet er en flott gave til barn fra åtte år og oppover, som liker fantasifull lek med heftige action-byggeleker.
 • Venomosaurus byggeleken er over 18 cm høy. Det populære lekesettet inspirerer til grenseløse, episke eventyr og er samtidig en flott utstillingsmodell som gjør seg godt på barnerommet.
 • Denne tøffe mekaniske byggeleken trenger ikke batterier, og derfor kan barn boltre seg med gøyal og fantasifull rollespilling og fysisk action og eventyr når som helst, og hvor som helst.
 • Klare og enkle instruksjoner gjør at barn kommer raskt i gang med bygging og lek og får maksimal glede av kule kjøretøy og morsomme funksjoner.
 • Med LEGO Marvel Spider-Man lekesett får barn oppleve ekte action som i Marvel-filmene. Disse tøffe byggelekene inneholder samlerkjøretøy, roboter, bygninger, minifigurer, våpen og utstyr, og de hjelper barn å utvikle viktige ferdigheter gjennom lek.
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Venomosaurus-angrep
SKU
76151
EAN
5702016619324
UPC
673419320429
Deler
640
Tema
LEGO Marvel
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.