LEGO Marvel Deviant angriper! 76154

Spennende rollespillek med tre Eternals-superhelter i kamp mot en seksbeint Deviant

lego 76154 marvel deviant angriper
 • 197 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76154 SKU

Med LEGO Marvel Deviant angriper! (76154) kan barn gjenoppleve action og spenning fra Marvel Studios-filmen The Eternals og også finne på superhelt-eventyr på egen hånd. Full av action fra Marvel Studios-filmen The Eternals fra 2021. En seksbeint Deviant med glefsende kjever angriper tre The Eternals-superhelter – Thena, Gilgamesh og Makkari – og barn må mønstre alt …

Les mer...

Priser LEGO Marvel Deviant angriper! 76154

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 228 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Marvel Deviant angriper! 76154

Med LEGO Marvel Deviant angriper! (76154) kan barn gjenoppleve action og spenning fra Marvel Studios-filmen The Eternals og også finne på superhelt-eventyr på egen hånd.

Full av action fra Marvel Studios-filmen The Eternals fra 2021
En seksbeint Deviant med glefsende kjever angriper tre The Eternals-superhelter – Thena, Gilgamesh og Makkari – og barn må mønstre alt de har av superkrefter for å hjelpe dem. Med de tre superhelt-minifigurene kan de rollespille at de bruker heltenes superkrefter: Thena kan mane fram nærkampvåpen, Gilgamesh er supersterk og Makkari kan bevege seg raskere enn lyden. Og om du ser etter en gave til en som liker minifigurer, er dette flotte LEGO lekesettet det eneste som inneholder en minifigur av Gilgamesh!

Grenseløs moro med lekesett basert på Marvel Studios-filmen The Eternals
LEGO klossebyggelekene med Marvel Studios The Eternals som tema er unike lekesett fulle av kule figurer som inspirerer barn til fantasifull lek og åpner opp for grenseløs rollespillmoro.

 • Det spennende lekesettet LEGO Marvel Deviant angriper! (76154) gir unge superhelter muligheten til å gjenoppleve Marvel-filmens actionfylte spenning mens de hjelper tre The Eternals-superhelter med å beseire en ond Deviant.
 • Inkluderer tre LEGO Marvel Eternals superhelt-minifigurer – Thena, Makkari og eksklusive Gilgamesh – en bevegelig, seksbeint Deviant med munn som kan åpnes og lukkes, dolk, våpenhanske og skyter.
 • Barn får bruk for alle superkreftene sine når de skal forsvare tre Eternals-superhelter mot en seksbeint Deviant. Opplev grenseløs rollespill-lek med dette klassiske settet hvor det gode kjemper mot det onde.
 • Ser du etter en tøff superheltgave til en bursdag? Dette LEGO Marvel The Eternals lekesettet inneholder minifigurer av filmkarakterer og en bevegelig Deviant og er perfekt for barn fra seks år og oppover.
 • Figuren av Deviant er over 12 cm høy, og settet LEGO Marvel The Eternals Deviant angriper! byr på megakul superhelt-action og er dessuten flott som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Med dette The Eternals superhelt-lekesettet kan barn bygge, leke og finne på fortellinger. De enkle instruksjonene sørger for at leken kommer i gang øyeblikkelig!
 • Gi barn filmbasert action og eventyr med LEGO Marvel The Eternals superheltene! De fantasifulle rollespilleventyrene kan fortsette i det uendelige.
 • LEGO byggeleker oppfyller krevende bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggelekesett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Marvel Deviant angriper!
SKU
76154
EAN
5702016619355
UPC
673419320450
Deler
197
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.