LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge 76155

Action med seks minifigurer basert p Marvel Studios-filmen The Eternals!

lego 76155 marvel the eternals i arishems skygge
 • 493 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76155 SKU

Alle de gøyale elementene fra Marvel Studios-filmen The Eternals samlet i ett superkult LEGO lekesett. Settet I Arishems skygge (76155) møtes fire The Eternals-figurer, en Deviant-figur og en The Celestials-skapning til heftig superhelt-oppgjør. Gjenskap action og spenning fra Marvel-filmen. Barn kan kjempe med fire The Eternals-superhelter mot en Deviant-flaggermus. The Eternals har superkule superkrefter: Ajak er …

Les mer...

Priser LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge 76155

Proshop.no Proshop.no -42% 522 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 899 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge 76155

Alle de gøyale elementene fra Marvel Studios-filmen The Eternals samlet i ett superkult LEGO lekesett. Settet I Arishems skygge (76155) møtes fire The Eternals-figurer, en Deviant-figur og en The Celestials-skapning til heftig superhelt-oppgjør.

Gjenskap action og spenning fra Marvel-filmen
Barn kan kjempe med fire The Eternals-superhelter mot en Deviant-flaggermus. The Eternals har superkule superkrefter: Ajak er den eneste som kan kommunisere med de allmektige, overjordiske skapningene, The Celestials, Sersi kan forvandle materie til hva som helst, Ikaris har overmenneskelig styrke og Kingo kan skyte energi. Settet inneholder også en bevegelig The Celestials-figur som kan holde en The Eternals-minifigur i hånden. Og om du skal ser etter en gave til en som liker minifigurer, er dette flotte LEGO lekesettet det eneste som inneholder minifigurene av Ajak og Kingo!

Lekesett basert på Marvel Studios-filmen The Eternals
LEGO byggelekene med Marvel Studios The Eternals som tema er unike lekesett fulle av kule figurer som inspirerer barn til fantasifull lek og åpner opp for grenseløs rollespillmoro.

 • LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge (76155) gir unge superhelter muligheten til å oppleve den actionfylte spenningen fra Marvel-filmen mens de hjelper fire The Eternals-superhelter med å beseire en ond Deviant.
 • Inkluderer fire Eternals superhelt-minifigurer – Ikaris, Sersi og eksklusive Ajak og Kingo – en figur av en Deviant, en bevegelig The Celestials-skapning med bryst som kan lyse, to dolker, et sverd, to miniskytere og en klinge.
 • Barn må bruke alle sine superkrefter når de skal forsvare de fire The Eternals-superheltene mot en Deviant. Alt kan skje med en allmektig The Celestials-skapning som er stor nok til å holde en The Eternals i hånden!
 • På utkikk etter en kul bursdags- eller høytidsgave til barn fra sju år og oppover? Dette LEGO Marvel lekesettet med samlerminifigurer, store og bevegelige skapninger og actionelementer faller garantert i smak hos unge superhelter.
 • The Celestials-figuren er over 30 cm høy, og med LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge lekesettet får barn superheltaction og et sett som også er perfekt som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Batterier til lysklossen følger med, slik at små superhelter kan komme i gang med den fantasidrevne rollespill-leken rett fra esken.
 • Enkle instruksjoner gir barn en gøyal byggeprosess, slik at de raskt kan begynne å leke med The Eternals-superhelt-lekesettet.
 • Barn kan kombinere dette settet med andre LEGO Marvel The Eternals byggesett for å få enda flere lekemuligheter.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge
SKU
76155
EAN
5702016619409
UPC
673419320467
Deler
493
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.