LEGO 76157 Wonder Woman mot Cheetah

Byggbar og kampklar actionfigurleke av Wonder Woman

lego 76157 wonder woman mot cheetah
 • 371 Deler
 • LEGO DC Tema
 • 76157 SKU

Denne tosidige modellen inkluderer en bunker med avansert utstyr og et radiotårn med roterende paneler. Når barn lar Wonder Woman™ (Diana Prince™) møte erkefienden sin, Cheetah™ (legen Barbara Minerva™), kan alt skje!Minifigurer av Wonder Woman™ med vinger og Cheetah™ byr på spennende superheltaction, mens en Max™ minifigur befinner seg i kontrollsenteret. Høyt over dem roterer …

Les mer...

Priser LEGO 76157 Wonder Woman mot Cheetah

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 536 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO 76157 Wonder Woman mot Cheetah

 • Denne tosidige modellen inkluderer en bunker med avansert utstyr og et radiotårn med roterende paneler. Når barn lar Wonder Woman (Diana Prince) møte erkefienden sin, Cheetah (legen Barbara Minerva), kan alt skje!
 • Minifigurer av Wonder Woman med vinger og Cheetah byr på spennende superheltaction, mens en Max minifigur befinner seg i kontrollsenteret. Høyt over dem roterer radiotårnet 360 grader og beveger seg opp og ned.
 • Barn kan feste minifiguren av Wonder Woman til den roterende senderen. Max står ved kontrollene mens hun flyr rundt tårnet. Når superskurken Cheetah ankommer scenen, er det duket for en episk kamp!
 • Denne populære LEGO DC Wonder Woman leken faller garantert i smak hos jenter og gutter fra sju år og oppover. En heftig og actionfylt gave for alle unge superhelter.
 • LEGO DC Wonder Woman mot Cheetah (76157) settet er 19 cm høyt og 17 cm bredt og har en antenne som er 20 cm i diameter og inspirerer til fantasifull lek i stort format.
 • Modellen krever ingen batterier, dermed kan barn leke med Wonder Woman 1984 LEGO DC lekesettet akkurat når de vil. Fysisk lek med batteriløse sett stimulerer barns evne til å tenke kreativt, engasjere seg i fantasifullt rollespill og løse problemer.
 • Ser du etter et superheltlekesett til et barn som ikke kjenner LEGO byggeleker fra før? Denne leken med Wonder Woman og Cheetah inkluderer en lettfattelig veiledning som får barn kjapt i gang med bygging og lek.
 • LEGO DC lekesett inspirerer til fantasifull lek, enten alene eller i gruppe, hvor barna gjenskaper favorittscener fra filmer, finner på egne fortellinger og stiller ut de flotte lekesettene på rommet sitt.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder og er trygge for den vesle superhelten din.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Wonder Woman mot Cheetah
SKU
76157
EAN
5702016619577
UPC
673419319393
Deler
371
Tema
LEGO DC
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.