LEGO 76158 Batbåtens jakt på Pingvinen!

Spennende Batman moro med båter som kan bygges og lekes med

lego 76158 batbatens jakt pa pingvinen
 • 54 Deler
 • LEGO Batman Tema
 • 76158 SKU

Settet LEGO® DC Batbåtens jakt på Pingvinen! (76158) inspirerer barn til å bruke fantasien og være kreative mens de rollespiller morsomme scenarioer med superhelt-minifigurer og lekekjøretøy fra DC-tegneserier og -filmer.Dette byggbare settet inkluderer minifigurer av Batman™ og Pingvinen samt batbåten og Pingvinens andebåt. Båtene kan ikke flyte, men de byr på utallige lekemuligheter på landjorda!Med …

Les mer...

Priser LEGO 76158 Batbåtens jakt på Pingvinen!

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Batman

Beskrivelse LEGO 76158 Batbåtens jakt på Pingvinen!

 • Settet LEGO DC Batbåtens jakt på Pingvinen! (76158) inspirerer barn til å bruke fantasien og være kreative mens de rollespiller morsomme scenarioer med superhelt-minifigurer og lekekjøretøy fra DC-tegneserier og -filmer.
 • Dette byggbare settet inkluderer minifigurer av Batman og Pingvinen samt batbåten og Pingvinens andebåt. Båtene kan ikke flyte, men de byr på utallige lekemuligheter på landjorda!
 • Med LEGO 4+ sett kommer unge byggmestere raskt i gang med byggingen, takket være den spesielle startklossen. Mens de bygger, bygger de også opp selvtilliten og oppdager et uendelig univers av fantastiske figurer og kreative lekemuligheter.
 • Denne flotte byggeleken er stappfull av gøyale funksjoner og stilig tilbehør som får fart på fantasifylt lek og superheltaction. Settet er en perfekt jule- eller bursdagsgave til barn fra fire år og oppover.
 • Batbåten er over 13 cm lang, og denne vesle barneleken inspirerer til superheltmoro av episke proporsjoner – og når den actionfylte leken er over, blir settet et flott blikkfang på barnerommet.
 • Krever ingen batterier. Denne byggbare leken drives av barns fantasi – dermed kan leken fortsette i det uendelige!
 • Den enkle veiledningen som følger med, hjelper barn å bygge, leke og bli sikrere på seg selv i takt med at de forstår formålet med byggetrinnene.
 • LEGO DC lekesett gir barn morsom tegneserie- og superhelt-inspirert action og spenning. Fans får kjente figurer og kule kjøretøy, tøft utstyr og stilige våpen og kan gjenskape sine favorittscener eller lage fortellinger på egen hånd.
 • LEGO byggeleker for barn oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som betyr at alle lekesett er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barns LEGO gavesett oppfyller verdens fremste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Batbåtens jakt på Pingvinen!
SKU
76158
EAN
5702016619379
UPC
673419320481
Deler
54
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.