LEGO 76159 Jakt på Jokerens trehjuling

Batman mot JOKEREN lekesett med gøyale kjøretøy og funksjoner

lego 76159 jakt pa jokerens trehjuling
 • 440 Deler
 • LEGO Batman Tema
 • 76159 SKU

Det flotte settet LEGO® DC Batman™ Jakt på Jokerens trehjuling (76159) gir unge Batman-fans morsom og fartsfylt lek med Batman mot JOKEREN, ikoniske kjøretøy, heftige våpen og superkule funksjoner.Inkluderer fire minifigurer og Batmobilen med uttakbar motor og cockpit som kan åpnes og har plass til en Batman™ minifigur. JOKERENs trehjuling er utstyrt med en glisende …

Les mer...

Priser LEGO 76159 Jakt på Jokerens trehjuling

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 022 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Batman

Beskrivelse LEGO 76159 Jakt på Jokerens trehjuling

 • Det flotte settet LEGO DC Batman Jakt på Jokerens trehjuling (76159) gir unge Batman-fans morsom og fartsfylt lek med Batman mot JOKEREN, ikoniske kjøretøy, heftige våpen og superkule funksjoner.
 • Inkluderer fire minifigurer og Batmobilen med uttakbar motor og cockpit som kan åpnes og har plass til en Batman minifigur. JOKERENs trehjuling er utstyrt med en glisende munn foran, som åpnes og lukkes når trehjulingen beveger seg.
 • Barn utvikler ferdighetene sine gjennom praktisk lek. De kan manøvrere de superheftige kjøretøyene, iscenesette kamper med minifigurer, våpen og tilbehør og ta ut Batmobilens motor og sette den inn i JOKERENs trehjuling.
 • Leter du etter en ekstra fin gave til barn som liker biler og leker inspirert av Batman filmene? Dette LEGO Batman lekesettet er en flott gave til barn fra sju år og oppover, enten de liker DC Comics, fjernstyrte biler eller Batmobil-leker.
 • LEGO Batmobil leken er over 16 cm lang, og dette lekesettet er stort nok for episke eventyr og lite nok til å gi yngre barn masse fysisk lek.
 • Denne kule Batman leken krever ikke batterier – den drives utelukkende av barns fantasi! Siden den fantasifulle leken starter rett fra esken egner dette LEGO lekesettet seg supert som bursdags- eller høytidsgave.
 • Enkle instruksjoner gjør det lett for barn å bygge, leke og få maksimalt utbytte av alle funksjonene til dette allsidige lekesettet.
 • LEGO DC Batman lekesett gir superheltmoro fra Batman-filmene hjemme hos dem selv. Fans kan oppleve ekte Batman-filmaction med fantastiske figurer, kjøretøy, utstyr og våpen og lage sine egne fantasifulle fortellinger.
 • Alle LEGO byggeleker oppfyller bransjens strengeste standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at den nye leken til barnet ditt oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jakt på Jokerens trehjuling
SKU
76159
EAN
5702016619386
UPC
673419320498
Deler
440
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.