LEGO 76160 Mobil Batman-base

Masse kjøretøy, utstyr og våpen med Batman tema i én heftig bil

lego 76160 mobil batman base
 • 743 Deler
 • LEGO Batman Tema
 • 76160 SKU

Leken LEGO® DC Mobil Batman-base (76160) er stappfull av ikoniske kjøretøy, kult utstyr og heftige våpen som barn kan bruke når de hjelper Batman™ og Batgirl™ med å fakke fire fryktede superskurker.Denne bathulen på hjul inkluderer en batjager, batfirehjuling, motorsykkel, vannscooter, lekebil og seks minifigurer fra Batman™ filmene: Batman, Batgirl™, Nightwing™, Mr. Freeze™, Man-Bat™ og …

Les mer...

Priser LEGO 76160 Mobil Batman-base

Lego.com LEGO.com 1 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Batman

Beskrivelse LEGO 76160 Mobil Batman-base

 • Leken LEGO DC Mobil Batman-base (76160) er stappfull av ikoniske kjøretøy, kult utstyr og heftige våpen som barn kan bruke når de hjelper Batman og Batgirl med å fakke fire fryktede superskurker.
 • Denne bathulen på hjul inkluderer en batjager, batfirehjuling, motorsykkel, vannscooter, lekebil og seks minifigurer fra Batman filmene: Batman, Batgirl, Nightwing, Mr. Freeze, Man-Bat og Bronze Tiger.
 • Taket og siden kan tas av for å gi barn full tilgang til Batmans bathule-utstyr. Settet byr på endeløse muligheter for selvstendig og fantasifull lek med seks minifigurer fra Batman filmene og masse å utforske.
 • Det er ikke bare Batman filmfans som vil bli glade for å få denne mobile bathule-byggeleken i bursdagsgave. Den er en flott «bygg din egen bil»-byggeleke for barn fra seks år og oppover, som liker fantasidrevet lek.
 • Den mobile Batman-basen er over 38 cm lang. Den har en perfekt størrelse for fysisk lek og er stor nok til å romme alt barn trenger for å lage episkesuperhelt-eventyr.
 • Denne Batman lekebilen krever ikke batterier – den drives utelukkende av barns fantasi! Og med så mye tilbehør og så mange gøyale funksjoner kan unge superhelter glede seg over kreativ, fysisk lek helt uten begrensninger.
 • Enkle instruksjoner hjelper barn å bygge og leke rett fra esken og gir dem fullt utbytte av alle funksjonene og kjøretøyene i dette fantastiske settet.
 • LEGO DC Batman lekesett gir superheltmoro basert på Batman-filmene hjemme hos dem selv. Fans kan gjenskape favorittscener og lage egne fortellinger med alle figurene, kjøretøyene, utstyret og våpnene fra kinosuksessene.
 • LEGO byggeleker for barn oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns bygge- og lekesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mobil Batman-base
SKU
76160
EAN
5702016619393
UPC
673419320504
Deler
743
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
1 199 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.