LEGO 1989 Batwing​ 76161

Batman fans! En detaljert Batwing-modell som kan bygges og stilles ut

lego 76161 1989 batwing
 • 2363 Deler
 • LEGO DC Tema
 • 76161 SKU

Dette er ingen barneleke Hvis du liker BATMAN, tegneserie-superhelter eller å bygge flotte modeller, er LEGO DC BATMAN 1989 Batwing modellen for deg! Byggeprosjekt med Batwing. Med denne bygge- og utstillingsmodellen av LEGO klosser kan du gjenskape en autentisk detaljert versjon av BATMANs ikoniske og gotiske jager – Batwing. Denne imponerende kopien har realistiske detaljer, avtakbar …

Les mer...

Priser LEGO 1989 Batwing​ 76161

Lego.com LEGO.com 1 609 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO 1989 Batwing​ 76161

Dette er ingen barneleke Hvis du liker BATMAN, tegneserie-superhelter eller å bygge flotte modeller, er LEGO DC BATMAN 1989 Batwing modellen for deg!

Byggeprosjekt med Batwing
Med denne bygge- og utstillingsmodellen av LEGO klosser kan du gjenskape en autentisk detaljert versjon av BATMANs ikoniske og gotiske jager – Batwing. Denne imponerende kopien har realistiske detaljer, avtakbar kuppel, komplett interiør, bevegelige vingeklaffer og en ny spesialkloss som gjør det mulig å henge opp modellen på veggen. Settet inkluderer også sokkel, navneplate og tre minifigurer – BATMAN, JOKEREN og bølla Lawrence med slepebrøleren sin – som til sammen skaper en imponerende utstillingsmodell.

Modellsett av LEGO klosser
Med LEGO byggesett for voksne kan du ta en pause i hverdagen for å gjenoppdage gleden ved kreativ bygging. Med LEGO byggesett for voksne får du en engasjerende byggeopplevelse og en flott utstillingsmodell. De passer som gave til bursdag og høytider og som overraskelse/belønning til alle som liker modellbygging eller tegneserier.

 • Er du en tilhenger av den kappekledde helten, er LEGO DC BATMAN 1989 Batwing settet for deg. Hvis du er voksen og liker Marvel eller modellbyggesett, er denne byggbare utstillingsmodellen av Batwing midt i blinken for deg!
 • Batwing-jagerens ikonisk design fra BATMAN-filmen i 1989 forsterkes ved hjelp av en solid sokkel, navneplate og tre minifigurer: BATMAN, JOKEREN og bølla Lawrence med slepebrøleren sin.
 • Dette utfordrende og engasjerende byggeprosjektet gir deg en avstressende pausei hverdagen – for ikke å snakke om hvor flott modellen vil ta seg ut på veggen eller på den inkluderte sokkelen, enten hjemme eller på kontoret.
 • Alle superhelt-tilhengere og LEGO fans vil garantert like dette byggesettet som består av 2363 deler. Enten du skal handle det til deg selv eller som bursdags- eller feriegave til en annen, gir LEGO Batwing modellen garantert timevis med moro.
 • LEGO DC BATMAN 1989 Batwing modellen er over 11 cm høy, 52 cm lang og 58 cm bred og tar seg flott ut på veggen eller montert på sokkelen.
 • Krever ingen batterier. Denne BATMAN samlermodellen byr på praktisk bygging og er en flott utstillingsmodell som garantert vekker oppsikt blant tilhengere av BATMAN, sci-fi og modellbyggesett.
 • Enkle kvalitetsinstruksjoner gjør det lett å oppnå maksimalt utbytte og glede av dette fascinerende byggeprosjektet.
 • Modellen er en del av en serie med autentiske LEGO reproduksjoner som er designet for å gi en engasjerende bygge- og utstillingsopplevelse. Enannen modell i serien er LEGO DC BATMAN 1989 Batmobile.
 • Det er ikke nødvendig med superkrefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO klosser og deler. De oppfyller bransjens strengeste standard, og det sikrer at de alltid passer sammen og er lette å ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at denne fantastiske utstillingsmodellen oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene for leker i GOTHAM CITY og resten av verden.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO 1989 Batwing​
SKU
76161
EAN
5702016669404
Deler
2363
Tema
LEGO Batman
Alder
18+ år
LEGO pris
1 609 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.