LEGO 76163 Venom Crawler

Spider-Man kjemper mot Carnage og Venom i sin Venom Crawler!

lego 76163 venom crawler
 • 413 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76163 SKU

Det er barna som styrer leken når Spider-Man går til kamp mot både Carnage og erkefienden Venom på en gang. Romskapningen Symbiote sitter bak spakene i Venom Crawler. Han har infisert Iron Man og forvandlet ham til Iron Venom!Venom Crawler har åtte bevegelige bein og en knotteskyter bak. Spider-Mans buggy har to knotteskytere. Settet inkluderer …

Les mer...

Priser LEGO 76163 Venom Crawler

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO 76163 Venom Crawler

 • Det er barna som styrer leken når Spider-Man går til kamp mot både Carnage og erkefienden Venom på en gang. Romskapningen Symbiote sitter bak spakene i Venom Crawler. Han har infisert Iron Man og forvandlet ham til Iron Venom!
 • Venom Crawler har åtte bevegelige bein og en knotteskyter bak. Spider-Mans buggy har to knotteskytere. Settet inkluderer tre minifigurer: Spider-Man, Carnage og Iron Man/Venom-hybriden Iron Venom.
 • Spider-Man kjemper mot både Carnage og erkefienden Venom, som manøvrerer den digre Venom Crawler! Barn må bruke alle superkreftene sine om de skal klare å slå denne motstanderen!
 • Unge superhelter fra åtte år og oppover kan glede seg til grenseløs og fantasifull moro med dette LEGO Marvel Avengers lekesettet. Settet er en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger for fans av Marvel Avengers-filmene.
 • Venom Crawler er over 24 cm lang og byr på fysisk lek i stort format. Settet kan kombineres med andre LEGO sett for enda mer fantasifull moro.
 • Settet krever ingen batterier, dermed kan barn leke med det når og hvor de vil. Disse tøffe byggelekene stimulerer barn til å tenke kreativt, løse problemer og rollespille fantasifullt.
 • De inkluderer brukervennlige instruksjoner som gjør at den kreative byggingen og fantasifulle leken starter så snart barna åpner esken.
 • Med det spennende utvalget av LEGO Marvel Avengers lekesett kan barn legge ut på superhelteventyr. Barn kan gjenskape favorittscener fra filmene, finne på fortellinger påegen hånd eller rett og slett stille ut de tøffe modellene.
 • LEGO byggeleker oppfyller bransjens strengeste standarder i tillegg til våre kvalitetskriterier. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ingen superkrefter. Slik har det vært siden 1958.
 • Vi oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet og dropper, klemmer, vrir, varmer opp, biter, bøyer, riper og strekker LEGO klossene og delene, slik at du kan være sikker på at de er trygge for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Venom Crawler
SKU
76163
EAN
5702016685671
Deler
413
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.