LEGO 76171 Miles Morales’ robotdrakt

Robot og minifigur av Spider-Man

lego 76171 miles morales robotdrakt
  • 125 Deler
  • LEGO Marvel Tema
  • 76171 SKU

LEGO® Marvel Spider-Man Miles Morales’ robotdrakt (76171) er et flott sett for unge superhelter. Det byr på superhelteventyr i superstørrelse med en bevegelig robot og ekstra langt elektronett for spennende skurkefangst. Inkluderer minifigur og byggbar robot av Miles Morales, et stort nett som får plass i både robotens og minifigurens hender, samt mindre nett …

Les mer...

Priser LEGO 76171 Miles Morales’ robotdrakt

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO 76171 Miles Morales’ robotdrakt

  • LEGO Marvel Spider-Man Miles Morales’ robotdrakt (76171) er et flott sett for unge superhelter. Det byr på superhelteventyr i superstørrelse med en bevegelig robot og ekstra langt elektronett for spennende skurkefangst.
Inkluderer minifigur og byggbar robot av Miles Morales, et stort nett som får plass i både robotens og minifigurens hender, samt mindre nett som kan festes til robotens bein og andre steder. Barn kan plassere minifiguren i cockpiten på den superstore, bevegelige roboten for å gjenskape favorittfilmscener, lage sine egne fortellinger og slåss mot andre roboter. En underholdende gave til bursdager, høytider og andre anledninger. Perfekt for superhelter fra sju år og oppover. Den robuste byggeleken er 12 cm høy og er perfekt til actionfylt rollespill. Og når leken er over for dagen, passer den perfekt som utstillingsmodell på barnerommet. Få enda mer byggemoro med gratisappen LEGO Building Instructions som inkluderer Instructions PLUS som inneholder verktøy barna bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger. Alle LEGO Marvel Spider-Man lekesett inspirerer til fantasidrevne superhelteventyr. Barn kan gjenskape actionfylte filmscener, finne på egne fortellinger og stille ut egne scenarioer på rommet sitt. LEGO komponenter oppfyller høye bransjekrav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958. LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Miles Morales’ robotdrakt
SKU
76171
EAN
5702016912760
Deler
125
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.