LEGO Angrep på edderkoppens hule 76175

Superheltaction i Spider-Mans superkule HK

lego 76175 angrep pa edderkoppens hule
 • 466 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76175 SKU

Det flotte settet LEGO Marvel Spider-Man Angrep på edderkoppens hule (76175) er den første LEGO versjonen av superheltens tøffe hovedkvarter, som er en kombinasjon av høyteknologisk hovedkvarter og supertøft tenåringsrom! Alt en ung superhelt trenger. Også superhelter trenger å slappe av på rommet sitt iblant, men bare Spider-Man kunne hatt et rom som dette! Med pc, …

Les mer...

Priser LEGO Angrep på edderkoppens hule 76175

Lego.com LEGO.com 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Angrep på edderkoppens hule 76175

Det flotte settet LEGO Marvel Spider-Man Angrep på edderkoppens hule (76175) er den første LEGO versjonen av superheltens tøffe hovedkvarter, som er en kombinasjon av høyteknologisk hovedkvarter og supertøft tenåringsrom!

Alt en ung superhelt trenger
Også superhelter trenger å slappe av på rommet sitt iblant, men bare Spider-Man kunne hatt et rom som dette! Med pc, PlayStation, basketballkurv med ballskyter, skateboard med rampe og område med forfriskninger er dette den ultimate tenåringshulen. Og som om ikke det var nok, er dette i tillegg det ultimate superhelthovedkvarteret med Peter Parkers kamera, treningsutstyr, motorsykkel, Iron Spider-drakt, våpen og til og med et fengsel – ganske så nyttig når superskurkene Green Goblin og Venom kommer på uønsket besøk.

 • Den første LEGO versjonen av Spider-Mans teknologisk avanserte hovedkvarter – LEGO Marvel Spider-Man Angrep på edderkoppens hule (76175) – inneholder alt en tenåringssuperhelt trenger.
 • Inkluderer minifigurer av Spider-Man, Green Goblin og Venom, pc, PlayStation, basketballkurv, skateboard med rampe, område med forfriskninger, kamera, treningssett, motorsykkel, Iron Spider-drakt, våpen og et fengsel.
 • Unge superhelter kan spille spill sammen med Spider-Man i hovedkvarteret hans, men når to superskurker kommer på ubedt besøk, må de slå dem tilbake. Barn må mønstre alt de har av ferdigheter og gå til kamp med det kule utstyret i hovedkvarteret.
 • Perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til Marvel-filmfans fra åtte år og oppover, som ønsker å skille seg ut med det aller første LEGO settet av Spider-Mans HK.
 • Spider-Mans spektakulære hovedkvarter er 14 cm høyt, 41 cm langt og 17 cm bredt og passer perfekt sammen med andre LEGO Marvel Spider-Man sett.
 • Gøyalt tilbehør inkluderer forskjellige nett som kan kastes, sikkerhetsmonitorer som kan overvåkes, og basketball-treningssett med en manuelt betjent ballkaster.
 • Alle LEGO Marvel Spider-Man samlerlekesett er tøffe og gir barn muligheten til å gjenoppleve sine favorittøyeblikk fra kinofilmene og også finne på fantasifulle fortellinger selv.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Angrep på edderkoppens hule
SKU
76175
EAN
5702016912876
UPC
673419339230
Deler
466
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.