LEGO Flukten fra de ti ringene 76176

Fartsfylt og heftig kamp!

lego 76176 flukten fra de ti ringene
 • 321 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76176 SKU

LEGO Marvel Shang-Chi: Flukten fra de ti ringene (76176) byr på action og eventyr basert på Marvel Studios’ kommende storfilm. Dette flotte lekesettet inkluderer spennende figurer, kjøretøy og masse kule våpen og er perfekt for barn som elsker å bygge, leke og vise fram modellene sine. Fart og spenning fra Marvel-filmen. Barn kan leke og rollespille …

Les mer...

Priser LEGO Flukten fra de ti ringene 76176

Lego.com LEGO.com 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Flukten fra de ti ringene 76176

LEGO Marvel Shang-Chi: Flukten fra de ti ringene (76176) byr på action og eventyr basert på Marvel Studios’ kommende storfilm. Dette flotte lekesettet inkluderer spennende figurer, kjøretøy og masse kule våpen og er perfekt for barn som elsker å bygge, leke og vise fram modellene sine.

Fart og spenning fra Marvel-filmen
Barn kan leke og rollespille spennende eventyr med de kule figurene Shang-Chi, Katy og Morris fra Marvel Studios’ film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Her får de spennende motorsykkel- og biljakter, et arsenal av våpen og muligheten til å slåss mot Wenwu, lederen for de ti ringene, og lakeien hans, Razor Fist. De er utstyrt med diskskyter og en 1x4 fjærbelastet skyter som skyter «piler» mot alle motstandere. LEGO byggeleker er som skapt for å iscenesette spennende Marvel-eventyr – og med dette settet får barn actionfylt superheltlek!

 • LEGO Marvel Shang-Chi: Flukten fra de ti ringene (76176) inneholder mange berømte figurer, kjøretøy og våpen fra Marvel Studios’ film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.
 • Inkluderer fire minifigurer – Shang-Chi, Katy, Wenwu og Razor Fist – samt en figur av Morris, en SUV, to skyttertårn og to motorsykler.
 • Inkluderer gøyale tilbehørselementer og våpen, inkludert to ringer, en armbrøst, to dolker, et sverd og et spyd.
 • Barn kan gjenoppleve actionfylt spenning fra Marvel Studios-filmen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings og rollespille kule eventyr mens de bygger, leker med og stiller ut denne tøffe byggeleken.
 • Overrask et barn med denne populære gaven til bursdag, jul eller som overraskelse. Passer for barn fra sju år og oppover.
 • Bilen er 5 cm høy, 13 cm lang og 6 cm bred – den perfekte størrelsen for actionfylt lek og som blikkfang på barnerommet.
 • Alle LEGO Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter utallige muligheter for fantasifull lek og moro.
 • LEGO klosser og deler oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO sett slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Flukten fra de ti ringene
SKU
76176
EAN
5702016912883
UPC
673419339247
Deler
321
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.