LEGO Daily Bugle 76178

Et flott bygge- og utstillingssett fra Marvel-universet

lego 76178 daily bugle
 • 3789 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76178 SKU

Spider-Man og Daily Bugle er uløselig knyttet sammen. Fans av Marvel-universet kan nå bli mette med LEGO 76178 Daily Bugle. Fylt med fascinerende og spennende detaljer, er denne imponerende bygningen det største LEGO-settet i Marvel-universet til dags dato. Forvent timer med byggeglede, tonnevis med anerkjennelse og en flott struktur du vil komme tilbake til igjen og …

Les mer...

Priser LEGO Daily Bugle 76178

LEGO.com LEGO.com -10% 3 699 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -10% 3 699 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 4 582 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Daily Bugle 76178

Spider-Man og Daily Bugle er uløselig knyttet sammen. Fans av Marvel-universet kan nå bli mette med LEGO 76178 Daily Bugle. Fylt med fascinerende og spennende detaljer, er denne imponerende bygningen det største LEGO-settet i Marvel-universet til dags dato.

Forvent timer med byggeglede, tonnevis med anerkjennelse og en flott struktur du vil komme tilbake til igjen og igjen.

Et stort sett med mange minifigurer

LEGO Daily Bugle består av ikke mindre enn 3772 deler. På denne måten kan du bygge et rundt 82 centimeter høyt tårn. Bygningen er full av gjenkjennelige detaljer, som kontorene til Peter Parker og J. Jonah Jameson. En særegen gul taxi, en kiosk og et vanntårn er også inkludert.

Bygget består av fire etasjer som hver er avtakbare. Tak og fasader kan også fjernes fra bygget, slik at du kan beundre interiøret i detalj. I tillegg får du ikke mindre enn 25 minifigurer med dette settet.

Spider-Man mangler selvfølgelig ikke, men du vil også møte Mysterio, Spider-Gwen, Venom, Miles Morales, Blade the Vampire Hunter, The Punisher og mange andre. Med disse kan du gjenskape kjente historier fra serien. Eller lag dine egne spennende eventyr med disse superheltene og superskurkene.

Enkle instruksjoner for en kompleks konstruksjon

Når du ser LEGO Daily Bugle for første gang, vil du garantert bli imponert over den komplekse strukturen. Det gjør dette LEGO-settet perfekt å bygge og plassere på et synlig sted.

Bygningen er full av overraskelser og detaljer, så den vil forbløffe deg og vennene dine igjen og igjen. Men du trenger ikke å være en byggeekspert for å sette sammen Daily Bugle. Settet kommer med detaljerte instruksjoner som er enkle å følge.

Du guides steg for steg gjennom byggeprosessen, noe som betyr at selv voksne byggere uten mye erfaring kan begynne å bygge sitt eget Marvel-univers.

Lag ditt eget Marvel-univers fra LEGO

Gjennom årene har LEGO udødeliggjort mange deler av Marvel-universet i spektakulære byggesett. Fans av dette universet kan dermed begynne å bygge sitt eget favorittunivers hjemme. Denne imponerende line-upen til Daily Bugle bør virkelig ikke gå glipp av. Hvordan ser ditt ideelle Marvel-univers ut?

 • LEGO Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) er det ultimate bygge- og utstillingsprosjektet for voksne Marvel-fans og inkluderer Marvels mest populære helter og skurker.
 • Inneholder 25 minifigurer, inkludert Doctor Octopus, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Green Goblin, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson og mange flere!
 • Inkluderer fem helt nye minifigurer: vampyrjegeren Blade, eieren av Daily Bugle, J. Jonah Jameson, Black Cat, Daredevil og Punisher. Inkluderer også Spider-Mans buggy.
 • Vis fram dine ferdigheter som superbygger med en modell av Daily Bugle som består av 3772 deler og er full av autentiske detaljer, fascinerende funksjoner og spektakulær superheltaction.
 • Denne fire etasjer høye Marvel-hyllesten er et engasjerende bygge- og utstillingsprosjekt for voksne modellbyggere og fans av tegneserier. Modellen vil garantert vekke oppsikt uansett hvor du plasserer den.
 • Denne imponerende modellen er 82 cm høy, 27 cm bred og 27 cm dyp og er stappfull av klassiske figurer, realistiske funksjoner og gøyalt tilbehør.
 • Brukervennlige byggeinstruksjoner av høy kvalitet gjør at du kommer raskt i gang med byggingen.
 • LEGO settene for voksne er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse til alle som liker å bygge modeller.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Daily Bugle
SKU
76178
UPC
673419339612
Deler
3789
Tema
LEGO Marvel
Alder
18+ år
LEGO pris
4 100 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.