LEGO Black Panthers øyenstikkerjager 76186

Hytflygende Marvel-action med yenstikkerjager

lego 76186 black panthers oyenstikkerjager
  • 202 Deler
  • LEGO Marvel Tema
  • 76186 SKU

Unge superhelter kan gjenskape luftige kampscener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame med settet LEGO Marvel Black Panthers øyenstikkerjager (76186) – et av de mest kjente kampflyene fra Marvel-filmene. Enestående superhelt-kampfly. Denne autentiske kopien av Black Panthers legendariske kampfly er en spektakulær modell som er designet for å gi barn en fantastisk lekeopplevelse – og en unik …

Les mer...

Priser LEGO Black Panthers øyenstikkerjager 76186

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Black Panthers øyenstikkerjager 76186

Unge superhelter kan gjenskape luftige kampscener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame med settet LEGO Marvel Black Panthers øyenstikkerjager (76186) – et av de mest kjente kampflyene fra Marvel-filmene.

Enestående superhelt-kampfly
Denne autentiske kopien av Black Panthers legendariske kampfly er en spektakulær modell som er designet for å gi barn en fantastisk lekeopplevelse – og en unik utstillingsmodell. Den wakandanske jageren har fire justerbare vinger som kan beveges forover, bakover, oppover og nedover, to knotteskytere og en cockpit som kan åpnes og har plass til en minifigur bak spakene. Settet inkluderer tre minifigurer som inspirerer til fantasifull lek: Black Panther, søsteren Shuri og en ond chitaurikriger bevæpnet med en energiblaster

  • Med LEGO Marvel Black Panthers øyenstikkerjager (76186) får unge superhelter et av de mest ikoniske luftfartøyene fra Marvel-filmene.
Inkluderer tre minifigurer som inspirerer til fantasifull lek: Black Panther, søsteren Shuri og en ond chitaurikriger bevæpnet med en energiblaster. Den byggbare øyenstikkerjageren har to knotteskytere. Barn kan justere jagerens vinger forover, bakover, oppover og nedover mens de gjenskaper actionfylte filmscener, hvor de avfyrer knotteskyterne og manøvrerer unna fiendens blaster. En helt spesiell bursdags-, jule- eller høytidsgave til fans av Marvel-filmene fra åtte år og oppover. Øyenstikkerjageren er 4 cm høy, 22 cm lang og 28 cm bred og kan brukes sammen med andre LEGO Marvel byggesett. Alle LEGO Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro. LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958. LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Black Panthers øyenstikkerjager
SKU
76186
EAN
5702016913033
UPC
673419339544
Deler
202
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.