LEGO Venom 76187

Gjenskap Venom romvesenet med de knivskarpe huggtennene

lego 76187 venom
 • 565 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76187 SKU

Med settet LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187) får du bruk for alle byggeferdighetene dine når du skal gjengi de karakteristiske huggtennene til en av Marvels ikoniske superskurker. En detaljert bygge- og utstillingsmodell. Fans av filmer om Venom og Spider-Man vil elske dette spennende byggeprosjektet, hvor de skal gjenskape «ansiktstrekkene» til det fryktinngytende romvesenet. Den overdimensjonerte kjeven …

Les mer...

Priser LEGO Venom 76187

Proshop.no Proshop.no -25% 678 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -6% 849 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Venom 76187

Med settet LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187) får du bruk for alle byggeferdighetene dine når du skal gjengi de karakteristiske huggtennene til en av Marvels ikoniske superskurker.

En detaljert bygge- og utstillingsmodell
Fans av filmer om Venom og Spider-Man vil elske dette spennende byggeprosjektet, hvor de skal gjenskape «ansiktstrekkene» til det fryktinngytende romvesenet. Den overdimensjonerte kjeven full av knivskarpe tenner, den lange, buktende tungen og den lave, svarte pannen danner til sammen en utstillingsmodell av de sjeldne. Den eksepsjonelle modellen er utstyrt med solid sokkel med stilig navneskilt og vil ta seg imponerende ut ved siden av andre LEGO tegneseriemodeller.

Modellsett av LEGO klosser
Med LEGO byggesett for voksne kan du ta en liten pause fra en travel hverdag og gjenoppdage gleden over å bygge og stille ut flotte modeller. LEGO sett for voksne er perfekte som gave til bursdag, jul og som overraskelse/belønning til alle som er interessert i modellbygging eller tegneserier.

 • Med LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187) kan du bygge og vise fram en av Marvel-universets verste skurker. Denne fascinerende bygge- og utstillingsmodellen er designet spesielt for voksne.
 • Det ikoniske romvesenet med sine knivskarpe huggtenner og lange, buktende tunge står på en solid sokkel som er utstyrt med et stilig navneskilt.
 • Denne samlermodellen med Marvel-tema vil fortsette å spre glede lenge etter at den gøyale og kreative byggeprosessen er fullført.
 • Er du voksen og fan av Marvel eller modellbygging, er denne byggbare modellen av en kjent filmkarakter det perfekte bygge- og utstillingsprosjektet for deg!
 • Den slående modellen er 19 cm høy, 9 cm bred og 19 cm dyp. Den gjør seg svært godt som utstillingsmodell både hjemme og på jobben, og vi garantert vekke oppsikt.
 • Denne utstillingsmodellen av Venom for samlere byr på en avstressende byggepause i form av en fascinerende LEGO modell bestående av 565 deler.
 • Takket være gode, trykte instruksjoner kommer du raskt i gang med dette fascinerende byggeprosjektet.
 • LEGO settene som er utviklet spesielt for voksne, er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse som faller i smak hos alle med sans for modellbygging.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Venom
SKU
76187
EAN
5702016913088
UPC
673419339759
Deler
565
Tema
LEGO Spider-Man
Alder
18+ år
LEGO pris
900 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.