LEGO Oppgjør mellom Captain America og Hydra 76189

Captain America kjrer til kamp p sin heftige motorsykkel

lego 76189 oppgjor mellom captain america og hydra
 • 49 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76189 SKU

Gi unge superhelter muligheten til å styrke byggeferdighetene sine med dette klassiske LEGO Marvel lekesettet. LEGO Marvel Oppgjør mellom Captain America og Hydra (76189) er laget spesielt for barn fra fire år og oppover. Det inspirerer barn til å leke sammen og utvikler ferdighetene deres. En super start for små superhelter. 4+-settene er utviklet spesielt for …

Les mer...

Priser LEGO Oppgjør mellom Captain America og Hydra 76189

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Oppgjør mellom Captain America og Hydra 76189

Gi unge superhelter muligheten til å styrke byggeferdighetene sine med dette klassiske LEGO Marvel lekesettet. LEGO Marvel Oppgjør mellom Captain America og Hydra (76189) er laget spesielt for barn fra fire år og oppover. Det inspirerer barn til å leke sammen og utvikler ferdighetene deres.

En super start for små superhelter
4+-settene er utviklet spesielt for små byggere, og de er fulle av engasjerende detaljer som gir barn en flott lekeopplevelse. Esken inneholder poser, og hver pose inneholder klosser til en komplett og lettbygd modell og figur som gjør at leken kommer raskt i gang! Settet inneholder en delvis ferdigbygget motorsykkel, og det gjør det mulig for barn å bygge den ferdig på egen hånd. Den gøyale bildeveiledningen gjør det lett å følge byggeinstruksjonene for barn som ikke kan lese ennå.

Moro for hele familien
Et LEGO 4+-lekesett er noe helt spesielt for barn – og for resten av familien. De voksne kan lære bort byggeteknikker og være med når barna når viktige milepæler i utviklingen sin.

 • LEGO Marvel Oppgjør mellom Captain America og Hydra (76189) er et superkult superheltsett som er utviklet spesielt for å styrke fantasien, fingerferdigheten og selvtilliten til små byggere fra fire år og oppover.
 • Inkluderer minifigurer av Captain America og en Hydra-agent samt en byggbar motorsykkel og en diskskyter med avtakbar blaster.
 • Sittende på motorsykkelen sin går Captain America til kamp mot en ond Hydra-agent – akkurat som i Marvel Studios-filmen Avengers: Age of Ultron. Og etterpå kan barna finne på utallige superhelteventyr på egen hånd.
 • En stor startkloss og enkle byggetrinn gjør at barn fra fireårsalderen klarer å bygge Captain Americas tøffe motorsykkel med heftige dekk, og det gir dem en god mestringsfølelse.
 • Motorsykkelen er 4 cm høy, 11 cm lang og 4 cm bred, og det betyr at den er stor nok for episke eventyr og liten nok for små hender.
 • En gøyal bildeveiledning med intuitive byggeinstruksjoner – perfekt for barn som ikke kan lese ennå.
 • LEGO 4+ byr på et helt univers av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter, som barn kan dele med foreldre og andre lekevenner.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at alle 4+-sett er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært siden 1958.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Oppgjør mellom Captain America og Hydra
SKU
76189
EAN
5702016913170
UPC
673419339858
Deler
49
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.