LEGO Iron Man: Iron Monger-kaos 76190

Iron Monger-robot for superheltaction i superstrrelse

lego 76190 iron man iron monger kaos
 • 479 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76190 SKU

LEGO Marvel Iron Man: Iron Monger-kaos (76190) byr på storslått og fantasifylt rollespill-action for unge superhelter. En gigantisk Iron Monger-robot. Denne spennende byggeleken er inspirert av klassiske scener fra den første Iron Man-filmen fra Marvel Studios, og inspirerer barn til å finne på nye episke eventyr med en av Marvels mest ikoniske oppfinnelser – Iron Monger-roboten. …

Les mer...

Priser LEGO Iron Man: Iron Monger-kaos 76190

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Iron Man: Iron Monger-kaos 76190

LEGO Marvel Iron Man: Iron Monger-kaos (76190) byr på storslått og fantasifylt rollespill-action for unge superhelter.

En gigantisk Iron Monger-robot
Denne spennende byggeleken er inspirert av klassiske scener fra den første Iron Man-filmen fra Marvel Studios, og inspirerer barn til å finne på nye episke eventyr med en av Marvels mest ikoniske oppfinnelser – Iron Monger-roboten. Robotens buereaktor gløder når barn vrir på roboten og får den til å skifte stilling og avfyre seksknottersskyteren på høyre arm og treknottersskyteren på venstre arm. Etterpå kan barna besvare ilden med Iron Mans energiblastere, redde Pepper og beseire det mekaniske monstrumet.

Tøft LEGO Avengers sett med superheltminifigurer
LEGO Marvel Avengers byggeleker inkluderer kjøretøy, roboter, bygninger, minifigurer, våpen og utstyr som barn kan samle på og bruke for å gjenskape scener fra yndlingsfilmene sine fra Marvel. Gjør deg klar for et spennende univers fullt av kreativt superhelt-rollespill.

 • LEGO Marvel Iron Man: Iron Monger-kaos (76190) inkluderer en robot med bevegelige armer og bein og kule våpen som inspirerer til fantasifulle robotkamper i stor skala.
 • Inkluderer minifigurer av Iron Man, Obadiah Stane og Pepper Potts. Roboten har en seksknottersskyter på høyre arm og en treknottersskyter på venstre arm samt en selvlysende buereaktor på brystet.
 • Plasser minifiguren av Obadiah Stane inni Iron Monger-roboten, og manøvrer den store, bevegelige roboten i episke slag mot Iron Man og Pepper Potts.
 • Fans av Marvel-filmene og unge superhelter kan delta i actionfylte superhelteventyr med dette kule Iron Monger-robotsettet. Passer fra ni år og oppover.
 • Iron Monger-roboten er 18 cm høy og har bevegelige armer og bein og et fungerende leddsystem som gir realistiske bevegelser.
 • Det finnes flere roboter i LEGO Marvel sortimentet, som barn kan samle på og bruke samtidig for å gjenskape actionfylte filmscener og lage fantasifulle fortellinger på egen hånd.
 • LEGO komponenter oppfyller høye bransjekrav. Derfor er de pålitelige, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Iron Man: Iron Monger-kaos
SKU
76190
EAN
5702016913187
UPC
673419339865
Deler
479
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.