LEGO Avengers: Endgame – sluttoppgjøret 76192

Opplev masse LEGO Marvel action i Avengers-hovedkvarteret

lego 76192 avengers endgame sluttoppgjoret
 • 527 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76192 SKU

Med Avengers: Endgame – sluttoppgjøret (76192) lekesettet kan barn oppleve actionfylt lek fra de klassiske Marvel-filmene. Det ultimate Marvel Avengers-lekesettet. Barn får et stjernespekket lag av LEGO Marvel figurer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos og en Centauri-kriger – og kan iscenesette utallige superhelteventyr i Avengers’ hovedkvarter. Settet er stappfullt …

Les mer...

Priser LEGO Avengers: Endgame – sluttoppgjøret 76192

Lego.com LEGO.com 839 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Avengers: Endgame – sluttoppgjøret 76192

Med Avengers: Endgame – sluttoppgjøret (76192) lekesettet kan barn oppleve actionfylt lek fra de klassiske Marvel-filmene.

Det ultimate Marvel Avengers-lekesettet
Barn får et stjernespekket lag av LEGO Marvel figurer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos og en Centauri-kriger – og kan iscenesette utallige superhelteventyr i Avengers’ hovedkvarter. Settet er stappfullt av funksjoner som inspirerer til fantasifull lek, inkludert Iron Mans labb, hvor han bygger den spektakulære Nano-hansken, et oppholdsområde hvor superheltene kan samles, en fangecelle og en varebil som kan åpnes, slik at en tidsmaskin kommer til syne.

Tøft LEGO Avengers sett med superheltminifigurer
LEGO Marvel Avengers byggeleker inkluderer kjøretøy, roboter, bygninger, minifigurer, våpen og utstyr som barn kan samle på og bruke for å gjenskape scener fra yndlingsfilmene sine fra Marvel. Gjør deg klar for et spennende univers fullt av kreativt superhelt-rollespill.

 • Med Avengers: Endgame – sluttoppgjøret (76192) kan barn gjenskape en heftig scene fra Marvel-filmen, inkludert superhelter, kule funksjoner og fantastisk tilbehør.
 • Inkluderer minifigurer av Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch og en Centauri-kriger samt en figur av Thanos og en mikrofigur av Ant-Man.
 • Barn får et stjernespekket lag av LEGO Marvel figurer i Avengers’ hovedkvarter, som inkluderer Iron Mans labb, et oppholdsrom, en fangecelle og en varebil som kan åpnes, slik at en tidsmaskin kommer til syne.
 • En spesiell gave som garantert faller i smak hos Marvel Avengers-fans fra åtte år og oppover.
 • Dette allsidige lekesettet er 16 cm høyt, 37 cm bredt og 12 cm dypt og kan brukes sammen med andre LEGO Marvel byggesett.
 • Inkluderer en stor kanon som kan dreies og vippes, og som skyter en stor pil med gummitupp. Inkluderer også en radar som kan dreies og vippes og er plassert på taket.
 • Inkluderer tilbehør som snacks, drikkevarer, et våpenstativ og autentiske detaljer som Thanos’ toeggede sverd som barn kan bygge om til to eneggede sverd.
 • Alle LEGO Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Avengers: Endgame – sluttoppgjøret
SKU
76192
EAN
5702016913200
UPC
673419339889
Deler
527
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
839 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.