LEGO Guardians’ romskip 76193

Bygg og vis fram et Marvel-romskip med autentiske detaljer

lego 76193 guardians romskip
 • 1901 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76193 SKU

LEGO Marvel Guardians’ romskip (76193) er perfekt for alle fra 14 år og oppover som liker Marvel Avengers-filmene, eller som rett og slett liker å bygge kule modeller. Marvel-romskip for bygging og utstilling. Fans kan gjenskape de autentiske detaljene og den spektakulære stilen til et av de meste ikoniske romskipene fra Marvel Avengers-filmene. Cockpiten kan åpnes …

Les mer...

Priser LEGO Guardians’ romskip 76193

Proshop.no Proshop.no -19% 1 548 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 1 899 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 1 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Guardians’ romskip 76193

LEGO Marvel Guardians’ romskip (76193) er perfekt for alle fra 14 år og oppover som liker Marvel Avengers-filmene, eller som rett og slett liker å bygge kule modeller.

Marvel-romskip for bygging og utstilling
Fans kan gjenskape de autentiske detaljene og den spektakulære stilen til et av de meste ikoniske romskipene fra Marvel Avengers-filmene. Cockpiten kan åpnes og har plass til alle de kjente LEGO Marvel minifigurene i settet: Stjerneherren, Groot, Rakett, Mantis, Thor og en Chitauri-kriger. Inkluderer kule funksjoner som våpenlager, datamaskin og oppholdsrom hvor heltene kan kose seg med kaffe og smultringer. Den roterbare sokkelen gir en dynamisk plassering når romskipet skal på tokt. Og når leken er over, er romskipet perfekt som spektakulær utstillingsmodell på barnerommet.

Fantastiske byggeleker for unge superhelter
Med Marvel Avengers byggesettene kan barn gjenskape scener fra sine yndlingsfilmer fra Marvel og oppleve et spennende univers fullt av fantasifullt superhelt-rollespill.

 • Gled en fan av Guardians of the Galaxy- og Marvel Avengers-filmene med det spektakulære settet LEGO Marvel Guardians’ romskip (76193).
 • Inkluderer LEGO minifigurer av Stjerneherren, Groot, Rakett, Mantis, Thor og Chitauri-kriger samt kule våpen og tilbehørselementer.
 • Gi barn et helt univers av fantasifulle eventyr med dette engasjerende modellbyggesettet. Når leken er over for dagen, tar modellen seg spektakulært ut på den roterbare sokkelen.
 • Denne enestående bygge- og utstillingsmodellen for barn passer perfekt som bursdags- og julegave, og som belønning til dedikerte modellbyggere og fans av Marvel-universet fra 14 år og oppover.
 • Romskipet (inkludert sokkel) er 25 cm høyt, 36 cm langt og 59 cm bredt og står trygt montert på en solid, dreibar sokkel.
 • Alle LEGO Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Guardians’ romskip
SKU
76193
EAN
5702016913217
UPC
673419339896
Deler
1901
Tema
LEGO Marvel
Alder
14+ år
LEGO pris
1 900 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.