LEGO Tony Starks sakaarianer-Iron Man 76194

Nye roboteventyr med ikoniske Marvel-figurer

lego 76194 tony starks sakaarianer iron man
 • 369 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76194 SKU

Gi Marvel-fans nye bygge- og lekeopplevelser og fantasifulle eventyr med settet LEGO Marvel Tony Starks sakaarianer-Iron Man (76194). Med dette grensesprengende LEGO Marvel settet kan barn fra åtte år gjenskape scener fra den animerte Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ og utforske nye eventyr fra Marvel Cinematic Universe. Nye historier med ikoniske superhelt-figurer. Denne spennende modellen …

Les mer...

Priser LEGO Tony Starks sakaarianer-Iron Man 76194

Lego.com LEGO.com 321 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Tony Starks sakaarianer-Iron Man 76194

Gi Marvel-fans nye bygge- og lekeopplevelser og fantasifulle eventyr med settet LEGO Marvel Tony Starks sakaarianer-Iron Man (76194). Med dette grensesprengende LEGO Marvel settet kan barn fra åtte år gjenskape scener fra den animerte Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ og utforske nye eventyr fra Marvel Cinematic Universe.

Nye historier med ikoniske superhelt-figurer
Denne spennende modellen utvider Marvel Cinematic Universe med minifigurer av Tony Stark, Valkyrie og The Watcher.Den byggbare robotmodellen kan bygges om til en heftig bil. Barn kan plassere minifiguren av Tony Stark i den store, bevegelige sakaarianer-Iron Man-roboten og legge ut på spennende superhelt-oppdrag. Og føler de for å oppleve ting i litt høyere tempo, kan de bygge om roboten til et kraftig kjøretøy og dra ut på fartsfylte og spennende eventyr.

 • LEGO Marvel Tony Starks sakaarianer-Iron Man (76194) gir barn actionfylte bygge- og lekeeventyr basert på Marvel Studios-serien What If...?.
 • Inkluderer minifigurer av Tony Stark, Valkyrie og The Watcher samt en byggbar robot som kan bygges om til et fartsfylt kjøretøy.
 • For spennende superhelt-action kan minifiguren av Tony Stark plasseres i den utrolig smidige sakaarianer-Iron Man-roboten, og etterpå kan roboten bygges om til en heftig bil med kraftig motor.
 • Gi fans av Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ og Marvel-filmene muligheten til å oppleve ekte superhelt-action med en utrolig smidig sakaarianer-Iron Man-robot, som kan bygges om til en bil. For barn fra åtte år og oppover.
 • Den bevegelige roboten er 15 cm høy og kan bygges om til en racerbil i ekte Tony Stark-stil.
 • Det finnes flere roboter i LEGO Marvel sortimentet, og barn kan samle på og bruke dem sammen for å gjenskape actionfylte filmscener og også finne på fantasifulle fortellinger selv.
 • LEGO komponenter oppfyller høye bransjekrav. Derfor er de pålitelige, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Tony Starks sakaarianer-Iron Man
SKU
76194
EAN
5702016913224
UPC
673419339902
Deler
369
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
321 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.