LEGO Spider-Mans droneduell 76195

Actionfylt kamp i luften med Spider-Man og Vulture

lego 76195 spider mans droneduell
 • 198 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76195 SKU

Marvel-fans kan feire lanseringen av Marvel Studios’ Spider-Man: No Way Home med det høytflygende og actionfylte settet LEGO Marvel Spider-Mans droneduell (76195). En bevinget skurk og knotteskytende drone. De ikoniske vingene til onde Vulture er et fristende mål for Spider-Man og nettet hans. Og med den digre firerotorsdronen er Spider-Man klar for actionfylt kamp mot den …

Les mer...

Priser LEGO Spider-Mans droneduell 76195

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 286 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Spider-Mans droneduell 76195

Marvel-fans kan feire lanseringen av Marvel Studios’ Spider-Man: No Way Home med det høytflygende og actionfylte settet LEGO Marvel Spider-Mans droneduell (76195).

En bevinget skurk og knotteskytende drone
De ikoniske vingene til onde Vulture er et fristende mål for Spider-Man og nettet hans. Og med den digre firerotorsdronen er Spider-Man klar for actionfylt kamp mot den bevingede skurken. Dette allsidige lekesettet inneholder to av Marvels mest populære figurer og byr på utallige lekemuligheter, både på landjorda og i lufta.

 • Med LEGO Marvel Spider-Mans droneduell (76195) kan barna imponere vennene sine. Dette heftige superhelt-lekesettet inspirerer barn til actionfylte kamper i luften.
 • Inkluderer to minifigurer som styrker fantasien – Spider-Man og Vulture – og en byggbar drone med fire rotorer og to knotteskytere.
 • Barn kan feste Spider-Man til dronens underside ved hjelp av et langt nett-rep, og kaste seg ut i fantasifulle lekeopplevelser både i lufta og på landjorda.
 • En imponerende bursdags- og julegave til engasjerte Marvel-fans fra sju år og oppover.
 • Dronen er 5 cm høy, 23 cm lang og 25 cm bred. Dette allsidige lekesettet kan brukes med andre LEGO Marvel byggesett.
 • Alle LEGO Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spider-Mans droneduell
SKU
76195
EAN
5702016913231
Deler
198
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.