LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp 76198

Spider-Man-robot mot Doctor Octopus-robot

lego 76198 spider man og doctor octopus i robotkamp
 • 305 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76198 SKU

Ta en mektig Marvel-robot i hver hånd, og la kampen begynne! Med LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp (76198) får barn dobbel superhelt-action i superstørrelse. Mange funksjoner for fantasifull lek. Dette Spider-Man mot Doctor Octopus lekesettet inneholder to minifigurer, to roboter med bevegelige armer og bein og tøffe våpen. Barn kan plassere minifigurene …

Les mer...

Priser LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp 76198

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp 76198

Ta en mektig Marvel-robot i hver hånd, og la kampen begynne! Med LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp (76198) får barn dobbel superhelt-action i superstørrelse.

Mange funksjoner for fantasifull lek
Dette Spider-Man mot Doctor Octopus lekesettet inneholder to minifigurer, to roboter med bevegelige armer og bein og tøffe våpen. Barn kan plassere minifigurene av Spider-Man og Doctor Octopus i cockpiten på hver sin robot. Med robotenes bevegelige armer og bein samt kraftblastere, nettelementer og andre gøyale tilbehørselementer kan unge superhelter gjenoppleve spenningen fra Marvels filmer og også finne på utallige eventyr på egen hånd.

 • Med LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp (76198) får barn dobbel superhelt-action i superstørrelse og kan finne på actionfylte historier med to mektige og bevegelige roboter med minifigurer.
 • Inneholder minifigurer av Spider-Man og Doctor Octopus samt tilhørende byggbare roboter med bevegelige armer og bein, kraftblastere, nettelementer, håndjern og annet tilbehør.
 • Barn åpner robotcockpitene, plasserer minifigurene inni og kan leve seg inn i en rollespill-verden full av action og eventyr med sine gigantiske roboter spekket med funksjoner.
 • Flott som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til unge superhelter og action-fantaster fra sju år og oppover.
 • Robotene er 11 cm høye – en perfekt størrelse for praktisk rollespill-lek. Og når den actionfylte leken er over, er de bevegelige robotene flotte som utstillingsmodeller på barnerommet.
 • Det finnes flere LEGO Marvel roboter som barn kan samle på og bruke sammen for å gjenskape gøyal filmaction og finne på egne historier.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i robotkamp
SKU
76198
EAN
5702016989694
UPC
673419345606
Deler
305
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.