LEGO Carnage 76199

LEGO klossekopi av den utenomjordiske superskurken Carnage

lego 76199 carnage
 • 546 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76199 SKU

Med LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) kan du fordype deg i Marvel-universet med en utfordrende byggemodell, hvor du skal gjenskape den utenomjordiske superskurkens marerittfremkallende ansiktstrekk. Bygg og vis fram autentiske detaljer. Denne klossebygde LEGO kopien av Carnage byr på en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse, hvor Marvel-fans og modellbyggere får muligheten til å gjenskape superskurkens karakteristiske utseende, …

Les mer...

Priser LEGO Carnage 76199

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Carnage 76199

Med LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) kan du fordype deg i Marvel-universet med en utfordrende byggemodell, hvor du skal gjenskape den utenomjordiske superskurkens marerittfremkallende ansiktstrekk.

Bygg og vis fram autentiske detaljer
Denne klossebygde LEGO kopien av Carnage byr på en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse, hvor Marvel-fans og modellbyggere får muligheten til å gjenskape superskurkens karakteristiske utseende, inkludert skapningens lave, røde panne og utstikkende kjeve med bajonettlignende tenner. Den oppsiktsvekkende modellen står på en solid sokkel med stilig navneskilt og vil se enda mer imponerende ut sammen med andre LEGO modeller fra Marvels verden.

Modellsett av LEGO klosser
Med LEGO byggesett for voksne kan du ta en liten pause fra en travel hverdag og gjenoppdage gleden over å bygge og stille ut flotte modeller. LEGO sett for voksne er perfekte som gave til bursdag, jul og som overraskelse/belønning til alle som er interessert i modellbygging eller tegneserier.

 • Med LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) kan du bygge din egen LEGO klossekopi av den nådeløse superskurken Carnage.
 • Settet består av 546 klosser og fanger det monstrøse romvesenets utseende perfekt – fra den lave, røde pannen til den utstikkende kjeven med bajonettlignende tenner. Modellen står på en solid sokkel med et stilig skilt montert på fronten.
 • Gleden over godt utført arbeid vil fortsette lenge etter at byggingen av den slående Marvel-samlermodellen er fullført.
 • Fans av Marvel-filmene og byggemodeller vil elske denne utfordrende bygge- og utstillingsmodellen av en ikonisk superskurk.
 • Modellen er 19 cm høy, 9 cm bred og 15 cm dyp og gjør seg perfekt som utstillingsmodell både hjemme og på kontoret, hvor den garantert får fart på samtalen.
 • Denne kvalitetsmodellen byr på en avstressende pause i hverdagen for modellbyggere, som får oppleve hvordan LEGO versjonen av Carnage vokser fram mellom fingrene på dem, kloss for kloss.
 • Førsteklasses, trykte instruksjoner følger med, og sørger for at du raskt kommer i gang med dette fascinerende byggeprosjektet.
 • LEGO settene som er utviklet spesielt for voksne, er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse som faller i smak hos alle med sans for modellbygging.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Carnage
SKU
76199
EAN
5702016989687
UPC
673419345590
Deler
546
Tema
LEGO Marvel
Alder
18+ år
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.