LEGO Bro Thors nye Åsgard 76200

Bro Thors nye sgard med utallige autentiske detaljer

LEGO 76200 Bro Thor’s New Asgard - 20210702
 • 265 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76200 SKU

Med LEGO Marvel Bro Thors nye Åsgard (76200) får barn en spektakulær leke- og utstillingsmodell. Det allsidige rollespill-settet gir superhelter fra sju år og oppover muligheten til å gjenoppleve scener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame og også finne på egne fantasifulle eventyr. Mange autentiske detaljer. Denne detaljerte modellen av Thors fantastiske nye Åsgard inkluderer minifigurer av …

Les mer...

Priser LEGO Bro Thors nye Åsgard 76200

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Bro Thors nye Åsgard 76200

Med LEGO Marvel Bro Thors nye Åsgard (76200) får barn en spektakulær leke- og utstillingsmodell. Det allsidige rollespill-settet gir superhelter fra sju år og oppover muligheten til å gjenoppleve scener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame og også finne på egne fantasifulle eventyr.

Mange autentiske detaljer
Denne detaljerte modellen av Thors fantastiske nye Åsgard inkluderer minifigurer av Bro Thor og Korg, en byggbar Miek og mange tilbehørselementer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek, inkludert øksen Stormbreaker, en spillkonsoll, sofa, TV og pizzaesker.

 • LEGO Marvel Bro Thors nye Åsgard (76200) er en utrolig detaljert kopi av Bro Thors rom, som vist i Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame.
 • Inneholder minifigurer av Bro Thor og Korg, en byggbar Miek og masse tilbehør, inkludert øksen Stormbreaker, spillkonsoll, pizzaesker og en TV, som inspirerer barn til kreativ lek og utstilling av settet.
 • Gi fans av Marvel Avengers og Thor muligheten til å finne på gøyale rollespill basert på Thors fantastiske hjem nye Åsgard.
 • Dette byggbare leke- og utstillingssettet styrer fantasien og de kreative ferdighetene til Marvel-filmfans fra sju år og oppover.
 • Lekesettet er 8 cm høyt, 12 cm bredt og 12 cm dypt og kan brukes sammen med andre LEGO Marvel byggesett for enda mer lek og moro.
 • Alle LEGO Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bro Thors nye Åsgard
SKU
76200
EAN
5702016989700
UPC
673419345538
Deler
265
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.