LEGO Captain Carter og Hydra Stomper 76201

Heftige roboteventyr med ikoniske Marvel-figurer

LEGO 76201 Captain Carter & The Hydra Stomper - 20210702
 • 343 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76201 SKU

Med LEGO Marvel Captain Carter og Hydra Stomper (76201) kan superhelter fra åtte år gjenskape spennende action fra Marvel Studios’ originalserie What If...? som går på Disney+. Ta den fantasifulle leken til et helt nytt nivå. Nye historier med ikoniske superhelt-figurer. Den beryktede Marvel-skurken Red Skull stjeler Tesseract, en av universets mektigste gjenstander. Plasser Steve Rogers …

Les mer...

Priser LEGO Captain Carter og Hydra Stomper 76201

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Captain Carter og Hydra Stomper 76201

Med LEGO Marvel Captain Carter og Hydra Stomper (76201) kan superhelter fra åtte år gjenskape spennende action fra Marvel Studios’ originalserie What If...? som går på Disney+. Ta den fantasifulle leken til et helt nytt nivå.

Nye historier med ikoniske superhelt-figurer
Den beryktede Marvel-skurken Red Skull stjeler Tesseract, en av universets mektigste gjenstander. Plasser Steve Rogers i Hydra Stomper-roboten og gå til kamp for å få den tilbake. Den utrolig bevegelige roboten kan vris og dreies på i kamp mens den beskyter Red Skull med sine to knotteskytere. Med denne spennende utvidelsen av Marvel Cinematic Universe får barn utallige nye muligheter for fantasifull superhelt-lek.

 • Med LEGO Marvel Captain Carter og Hydra Stomper (76201) får barn nye og spennende lekemuligheter basert på fantasifulle eventyr fra Marvel Studios’ originalserie What If...? som går på Disney+.
 • Inkluderer minifigurer av Captain Carter, Steve Rogers og Red Skull samt en byggbar robot med to knotteskytere og en cockpit som kan åpnes.
 • Plasser minifiguren av Steve Rogers i den utrolig smidige Hydra Stomper-roboten, og gå til kamp mot Marvel-skurken Red Skull, som har stjålet Tesseract-kuben fra Captain Carter.
 • LEGO Marvel Captain Carter og Hydra Stomper er en flott gave til fans av Marvel Studios’ originalserie What If...? fra Disney+ og Marvel-filmentusiaster fra åtte år og oppover.
 • Den bevegelige roboten er 15 cm høy og har justerbare armer og bein. Perfekt til lek og utstilling.
 • Det finnes flere roboter i LEGO Marvel sortimentet, og barn kan samle på og bruke dem sammen for å gjenskape actionfylte filmscener og også finne på fantasifulle fortellinger selv.
 • LEGO komponenter oppfyller høye bransjekrav. Derfor er de pålitelige, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Captain Carter og Hydra Stomper
SKU
76201
EAN
5702016989502
UPC
673419345583
Deler
343
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.