LEGO Batman hetten fra den klassiske TV-serien 76238

Bygg og still ut hetten som Batman bruker i den klassiske TV-serien

lego 76238 batman hetten fra den klassiske tv serien
 • 372 Deler
 • LEGO Batman Tema
 • 76238 SKU

Engasjer deg i et gøyalt modellbyggeprosjekt, hvor du kan gjenskape Batmans uforglemmelige stil fra den klassiske Batman TV-serien. LEGO DC Batman hetten fra den klassiske TV-serien (76238) er designet for voksne fans. Settet byr på en givende byggeopplevelse som resulterer i en spektakulær utstillingsmodell. Ikonisk bygge- og utstillingsmodell av Batmans hjelm. Denne LEGO klosseversjonen av den …

Les mer...

Priser LEGO Batman hetten fra den klassiske TV-serien 76238

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 824 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Batman

Beskrivelse LEGO Batman hetten fra den klassiske TV-serien 76238

Engasjer deg i et gøyalt modellbyggeprosjekt, hvor du kan gjenskape Batmans uforglemmelige stil fra den klassiske Batman TV-serien. LEGO DC Batman hetten fra den klassiske TV-serien (76238) er designet for voksne fans. Settet byr på en givende byggeopplevelse som resulterer i en spektakulær utstillingsmodell.

Ikonisk bygge- og utstillingsmodell av Batmans hjelm
Denne LEGO klosseversjonen av den karakteristiske hetten som den berømte kappekledde korsfareren brukte i den klassiske TV-serien, vil garantert tiltrekke seg beundrende blikk uansett hvor du plasserer den. Den solide og avtakbare sokkelen er utstyrt med en informasjonsplate, og den flotte modellen vil fortsette å spre glede lenge etter at byggeprosessen er fullført.

 • Laget spesielt for voksne. LEGO DC Batman hetten fra den klassiske TV-serien (76238) gjenskaper den uforglemmelige Batman-stilen fra den populære TV-serien.
 • Denne autentiske LEGO klosseversjonen av den ikoniske Batman hjelmen består av 372 deler. Modellen har en solid sokkel med påmontert informasjonsskilt.
 • Ta en pause fra virkeligheten med dette engasjerende byggeprosjektet. Etterpå kan du være stolt over å ha bygget en flott modell som fortsetter å spre glede lenge etter at byggeprosessen er fullført.
 • Denne slående, byggbare utstillingsmodellen er perfekt som bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til voksne fans av Batman og byggemodeller.
 • Modellen er 19 cm høy, 10 cm bred og 12 cm dyp. Den gjør seg fantastisk som utstillingsmodell både hjemme og på jobben, hvor den garantert vil vekke oppsikt og få i gang samtalen.
 • Med de brukervennlige byggeinstruksjonene kommer du raskt i gang med byggingen.
 • LEGO settene for voksne er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse til alle som liker å bygge modeller.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Batman hetten fra den klassiske TV-serien
SKU
76238
EAN
5702017072449
Deler
372
Tema
LEGO Batman
Alder
18+ år
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.