LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler: oppgjør med Scarecrow 76239

Den pansrede batmobilen Tumbler fra Batman-filmene

lego 76239 dc batman batmobilen tumbler oppgjor med scarecrow
 • 422 Deler
 • LEGO Batman Tema
 • 76239 SKU

LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler: oppgjør med Scarecrow (76239) gir barn action- og fartsfylt biljakt med superhelter i førersetet. Det ultimate kriminalitetsbekjempende kjøretøyet. Den pansrede batmobilen Tumbler fra Batman Dark Knight-trilogien er et av kinohistoriens mest legendariske kampkjøretøy. Tumbler har tak som kan åpnes, slik at du får tilgang til fører- og passasjersetet samt kontrollpanelet. To …

Les mer...

Priser LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler: oppgjør med Scarecrow 76239

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Batman

Beskrivelse LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler: oppgjør med Scarecrow 76239

LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler: oppgjør med Scarecrow (76239) gir barn action- og fartsfylt biljakt med superhelter i førersetet.

Det ultimate kriminalitetsbekjempende kjøretøyet
Den pansrede batmobilen Tumbler fra Batman Dark Knight-trilogien er et av kinohistoriens mest legendariske kampkjøretøy. Tumbler har tak som kan åpnes, slik at du får tilgang til fører- og passasjersetet samt kontrollpanelet. To knotteskytere er montert foran på kjøretøyet, som til og med har et oppbevaringsrom for en batarang. Inneholder minifigurer av Batman med batarang, skyter med entrehake og et alternativt «mareritthode», og Scarecrow med knotteskyter og beholder med giftig fryktgass. Når slaget er vunnet, passer Batmobilen Tumbler perfekt som utstillingsmodell på barnerommet.

 • LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler: oppgjør med Scarecrow (76239) gir barn action- og fartsfylt biljakt med superhelter og det spektakulære kjøretøyet Tumbler Batmobile.
 • Inkluderer en byggbar modell av batmobilen Tumbler samt minifigurer av Batman og Scarecrow med våpen. Et alternativt «mareritthode» til Batman gir ekstra mange spennende lekemuligheter.
 • Unge actionhelter kan kjøre i full fart gjennom gatene i GOTHAM CITY i et legendarisk panserkjøretøy, på jakt etter en beryktet skurk fra Batman-filmene.
 • Denne byggbare Tumbler-lekemodellen er flott som bursdags- eller julegave til barn som liker Batman og kule kjøretøy. Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Kjøretøymodellen er 7 cm høy, 19 cm lang og 12 cm bred, og den kan brukes sammen med andre LEGO DC Batman sett.
 • LEGO DC Batman lekesett inkluderer kule figurer, kjøretøy, utstyrselementer og våpen og gir barn muligheten til å finne på utallige spennende superhelt-eventyr.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler: oppgjør med Scarecrow
SKU
76239
EAN
5702017100098
Deler
422
Tema
LEGO DC
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.